Szentes

Orbitális hazugsággal kezdte meg a kampányhajrát Gyurcsány Szentesi polgármesterjelöltje

Szabó Zoltán Ferenc már a beteg gyerekeket is felhasználja, hogy békétlenséget szítson a szentesiek között. Óriási bakot lőtt a pánikoló polgármester.

Gyurcsány helyi jelöltje már érezheti a vesztét, hiszen egyre nagyobbakat mond, hogy megragadja a rivaldafényt. Kampányát a nyugdíjasok átverésével és letámadásával kezdte, majd az utolsó napokban beteg gyerekeket felhasználva próbálta lejáratni politikai ellenfelét. Ez azonban nem jött össze, és még egy feljelentést is kapott a nyakába.

A balliberális polgármester állítása szerint átcsomagolt, egy szentesi cég nevével ellátott „csokoládénak tűnő termék”-től allergiás tüneteket produkáltak az iskolás gyerekek.

A rosszul lett gyerekek szülei természetesen egyből orvoshoz fordultak, ahol kiderült, nem allergiás tünetekről van szó, hanem lepkehimlő ütötte fel a fejét az osztályban. Ezt a betegséget használta fel Szabó Zoltán Ferenc, hogy politikai tőkét kovácsoljon magának.

„Szeretnék reagálni én is a posztra, mint az egyik érintett gyermek édesanyja. Megdöbbenve olvastam a posztot, hogy még mielőtt orvoshoz vittük volna a másik érintett szülővel a gyerekeket, egy ilyen írás jelent meg. Azt gondolom, hogy ilyet kiírni nem szabad, amíg nincs hivatalos alapja, ráadásul felesleges pánikot kelt a szülőkben. Ma reggel a város egyik köztiszteletben álló doktornénije egyértelműen megállapította – ahogy mondta, már amikor a váróban meglátta a kisfiamat -, hogy ez a gyermek lepkehimlős, erről igazolást is adott! Fel sem merült az allergia gyanúja!!” – írja a poszt alatt az egyik rosszul lett gyermek édesanyja.

Az ügyben természetesen a szentesi cég, akit megrágalmaztak, feljelentést tett. Tegnapi közleményükben leírták, hogy Szabó Zoltán Ferenc bejegyzése és különösen az arra érkezett kommentek közül néhány az előzetes jogi megállapítások szerint egyrészt kimerítik a hitelrontás, másrészt a közveszéllyel való fenyegetés alapos gyanúját.

„A metALCOM Zrt. nem megy el szó nélkül a vádak mellett és feljelentést tesz, valamint polgári peres eljárást is kezdeményez, a hatóságok bevonásával tisztázva az ügyet” – fogalmaznak.

Az egyik gyerek megijesztett ismerőse úgy fogalmazott lapunknak: „Számomra most vált végleg szavahihetetlenné Szabó polgármester, amikor saját családunkban láttam, mit okozott azzal, hogy pánikot keltett teljesen megalapozatlanul, önös érdekből.”- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

BRFK: Elfogtak két férfit közösség tagja elleni erőszak miatt – egyiküket Szentesen

Szabó Viktor

Taroltak a szentesi diákok kisfilmjei

Szabó Viktor

Hivatalos: Szentes régi-új polgármestere: Szabó Zoltán Ferenc

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Éljünk a lehetőségeinkkel!

Szabó Viktor

Farkas Sándor: Csak a BÉKE, csak a FIDESZ!

Szabó Viktor

Szentes és Magyarország választ – ÉLŐ közvetítés!

Szabó Viktor

Vállalkozói szabadegyetemet hoznának létre Bozó Zoltánék Szentesen + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: A gyermekek bevonásával, a legsötétebb hazugságokkal próbálják befeketíteni csapatom tagjait

Szabó Viktor

„Szirbik Imre után a Szabó nevezetű polgármester lényegében nem csinál semmit sem” + VIDEÓ!

Szabó Viktor