Csongrád

Csongrádra látogatott Koncz Zsófia

Mindszenten és Szentesen tett látogatása után, kedd délután Csongrádon tartott sajtótájékoztatót Koncz Zsófia az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese, parlamenti államtitkára, valamint országgyűlési képviselő, akit Szekeres Pál a Fidesz KDNP Európai Parlamenti képviselő jelölt kísért el, Farkas Sándor térségünk országgyűlési képviselőjének társaságában.

A sajtótájékoztatón elhangzott többek között, hogy az idei helyközi választások ugyanazon időpontban zajlanak majd, mint az Európai Parlamenti képviselői választások, amelynek tétje rendkívül fontos országunk jövőjének érdekében. A határaink védelme, a családpolitika kiemelt szerepet tölt be a magyar emberek életében ennek megfelelően, ez a választás több szempontból is történelmi jellegű lesz. Szekeres Pál arról tájékoztatta a megjelent sajtóorgánumok képviselőit, hogy mindig el kell mondanunk a nagyvilágban és úgy kell döntéseket hozni, hogy az a hazánknak jó legyen. Olyan országra van szükségük az itt élő embereknek, ahol nyugodtan lehet dolgozni, ahol biztonság van.

„Aki fegyverrel küzd az nem békepárti”! El kell mondanunk az igazat és ki kell állni magunkért! Farkas Sándor térségünk országgyűlési képviselője, a térségünk adta lehetőségek jobb kihasználásáról, az utak minőségi javulásáról és az infrastrukturális fejlesztések fontosságáról számolt be, amelyek biztosítják a lehetőségeket az előttünk álló fejlesztések terén, de ehhez megfelelő döntésre van szükség június 9-én. A tájékoztató után teltházas fórumot tartottak, ahol rendkívül közvetlenül és kiemelt figyelemmel válaszoltak a vendégek a feltett kérdésekre és felvetésekre. 



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Ha hívtok, mi megyünk, most mi hívunk, gyertek!

Szabó Viktor

Csongrádra is lecsapott a vihar + FOTÓK!

Szabó Viktor

A csongrádi Tyukász Anna amerikai karrier előtt áll

Szabó Viktor

Csongrádról és Szentesről is érkeztek a Harcművészek a határon túliakért elnevezésű programra

Szabó Viktor

Falat bontva törtek be egy csongrádi kisboltba

Szabó Viktor

Blikk: Jó mulatság, férfimunka – Nagyot Villan-tóttak az erős emberek Csongrádon

Szabó Viktor

Hajvasalót lopott egy csongrádi fiatal, bíróság elé áll

Szabó Viktor

Másodfokú riasztást adtak ki, érkeznek a viharok Szentes és Csongrád környékére is!

Szabó Viktor

Színes lufik szálltak le reggel Csongrádra

Szabó Viktor