Szentes

Bizonyítványt kaptak a jövő távközlési szakemberei

Múlt hét pénteken vizsgáztak, most kedden pedig megkapták a bizonyítványukat azok a diákok, akik a metALCOM Zrt. és a HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum duális távközlési technikus képzésén szívhatták magukba a tudást. 

A duális távközlési technikus képzés 2 éves érettségire épülő képzés, melynek elméleti oktatása a HSZC Szentesi Pollák Antal Technikumban, míg a gyakorlati oktatása a metALCOM Zrt.-nél történik.

Varga-Berta Dávid, a metALCOM Zrt. Projekt Program Igazgatója köszöntötte a diákokat, majd a vizsgabizottság elnöke, Mészáros János úr kiemelte, hogy nagyon korszerű és fejlett műszerpark áll rendelkezésre a metALCOM Zrt. oktató termében a gyakorlati képzés elsajátításához. A múlt heti záróvizsgán nagyon szép eredmények születtek, 10 kitűnő és 2 db 4-es osztályzatú vizsgát tettek a diákok, többen dicséretben is részesültek.

A bizonyítványosztás után Bozó Zoltán, a metALCOM Zrt. Igazgatóságának Elnöke beszélt a diákoknak a távközlési szakma lehetőségeiről. Aki a távközlési szakmát választja, egy olyan strukturált gondolkodásra tesz szert, ami az életben nagyon sok lehetőséget ad majd és nagyon sok nehézségen fogja átsegíteni az embert. 

Függetlenül attól, hogy ezen a területen maradnak a jövőben vagy sem, ezt a tudást már megszerezték. Reménykedve abban, hogy a jövőben több most végzett diákot a metALCOM munkavállalói között köszönthetnek, Bozó Zoltán minden diáknak átadott egy állásajánlatot tartalmazó mappát. Akik pedig a továbbtanulást választják, azoknak tanulmányi szerződést ajánlott fel és sok sikert kívánt a tovább tanuláshoz.

Összesen 12 végzős diák vehette át a duális képzés után járó bizonyítványt.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

BRFK: Elfogtak két férfit közösség tagja elleni erőszak miatt – egyiküket Szentesen

Szabó Viktor

Taroltak a szentesi diákok kisfilmjei

Szabó Viktor

Hivatalos: Szentes régi-új polgármestere: Szabó Zoltán Ferenc

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Éljünk a lehetőségeinkkel!

Szabó Viktor

Farkas Sándor: Csak a BÉKE, csak a FIDESZ!

Szabó Viktor

Szentes és Magyarország választ – ÉLŐ közvetítés!

Szabó Viktor

Vállalkozói szabadegyetemet hoznának létre Bozó Zoltánék Szentesen + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: A gyermekek bevonásával, a legsötétebb hazugságokkal próbálják befeketíteni csapatom tagjait

Szabó Viktor

„Szirbik Imre után a Szabó nevezetű polgármester lényegében nem csinál semmit sem” + VIDEÓ!

Szabó Viktor