Mindszent

Félelem a mindszentiek szívében

Egyre élesedik a választási verseny Mindszenten, ahol a polgárok félnek kinyilvánítani véleményüket, mert félnek a retorziótól, ha egy bizonyos személy nyeri a választást. Megkérdeztük az utca emberét, mit gondol Gémes László indulásáról!

Nem sokan mertek válaszolni a kérdéseinkre, mert félnek. Félnek, mert mint mondják, ha kiderül, hogy nem a „függetlent” támogatják, akkor ugyan azt csinálja velük, mint a szegváriakkal. Azok, akik nyilatkoztak, azt kérték, hogy ne fotózzuk őket és a teljes nevüket se írjuk le, amit természetesen tiszteletben tartunk.

Juditot a pékség előtt kérdeztük. Elmondta, hogy élnek rokonai Szegváron, így tudja, hogy mire képes G. László azokkal, akik nem értenek vele egyet. A Fidesz jelöltjét támogatja, de csak csöndben, a szavazófülkében fogja kinyilvánítani akaratát.

A strandra menet Ákos jött velünk szembe, aki elmondta, hogy örül a leköszönő megyei elnöknek, és bízik abban, hogy betartja ígéretét és polgármesterként mindenkit elküld a hivatalból, és azokat a vállalkozókat is „megszívatja”, akik a Fidesz szekerét tolják.

Margit néni nem tudja, hogy ki az a G. László, de az biztos, hogy Pálinkó Mátéra fog szavazni.

Több vállalkozóval is beszélgettünk, akik elmondták, hogy szívből remélik, hogy bukni fog itt is, mint mindenhol. Az egyikük elmesélte, hogy milyen módon tette őt tönkre a „bukott gyüttmönt”, pedig csak annyi volt a „bűne”, hogy elindult egy közbeszerzésen. (Arra kért, hogy a teljes történetet ne írjuk le, mert nem szeretne földönfutóvá válni, fél Gémes bosszújától).

András arról beszélt, hogy egyszer támogatásáról biztosította a Facebookon Szedlák Renátát, de „Gémes kutyái” azonnal lecsaptak rá (Attila, Gábor, Zoltán és a többiek – idézi a neveket), és elkezdték mocskolni.

Ferenc pedig biztos benne, hogy a DK-val állt össze és ez a függetlenség csak mese, hogy jó színben tüntesse fel magát. „Erre bizonyíték, hogy Jancsovics Attila kiszolgálja mindennel” – fogalmazott.

A városban sétálva az volt az érzésünk, hogy Mindszent megváltozott. Egy nyugodt, békés kisvárosból egy feldúlt, félelemmel teli település lett. Hogy csak a választások-e az oka, vagy valami más? Az kiderült június 9 után.

H. Gábor- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Nagypál Dóra, mindszenti fodrásztanuló ismét maga mögé utasított mindenkit

Szabó Viktor

RTL: fiával pályázik a megyei elnök

Szabó Viktor

Újabb mélységekben a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Farkas Dániel Mindszenten: A politikai kalandoroktól és a hazugságoktól óvakodjanak! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

A nagy mindszenti szavazatvásárlás

Szabó Viktor

Átlépték a vörös vonalat: Sortüzet vízionál a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Pünkösdi vigasságok lesznek a hétvégén Mindszenten

Szabó Viktor

Mindszenten fogtak tolvajt a rendőrök

Szabó Viktor

Olaszországban parádézott a mindszenti úszózseni

Szabó Viktor