Belföld

Elapadt a Tisza vidéken

Hiába próbálja bizonygatni, hogy pártja nem egy belpesti médiahekk, nem tud megyei listákat állítani Magyar Péter.

Csalódott posztban jelentette be Magyar Péter, hogy nem fog megyei listákat állítani a Tisza Párt. Magyar bejegyzése szerint a pártja döntött így, ugyanakkor valószínű, hogy az aláírásgyűjtésbe, az országos logisztikába tört bele pártja bicskája, de közrejátszhattak a kudarcban a jelöltjeit övező folyamatos botrányok is – írja a Mandiner.

Jelentős logisztikai problémái lehetnek Magyar Péter pártjának

Már Magyar bejelentése előtt sejthető volt, hogy nagy a gond a Tisza Párt megyei aláírás-gyűjtése kapcsán. Számtalan Facebook-csoportban és a Discordon is lehetett olvasni, hogy Magyar Péter aktivistái meglehetősen elkeseredetten küzdöttek még az utolsó pillanatokban is megyei listás aláírásokért. Ez a tény azt mutatja, hogy komoly logisztikai nehézségei vannak a pártnak, nem kizárt, hogy több megyében nagy problémát okozott az aláírásgyűjtés.

Erről tanúskodnak az alábbi bejegyzések, kommentek:

Botrányok sorozata Magyar Péter jelöltjei körül

Az országos aláírásgyűjtést nem segítette az sem, hogy Magyar Péter embereinek múltjából szinte naponta buknak ki a támadható, okkal elbizonytalanító részletek.

Magyar Nemzet például áprilisban számolt be róla, hogy ügynök és besúgó volt Magyar Péter pártjának alelnöke. A lap szerint Deák Boldizsár nemcsak félkarú rablókkal nyerészkedett, de a pártállami titkosszolgálatok besúgójaként, Sólyom fedőnéven jelentéseket is írhatott a rendszerváltás előtt.

A Mandiner információi szerint 1973 előtt egy bolti lopás után szervezte be Deákot a Belügyminisztérium, és jelentéseket készített többek között Herman István egri vállalkozóról, aki 2010 és 2014 között fideszes országgyűlési képviselő volt.

Arról már a Mandiner számolt be, hogy a Jobbik–Konzervatívok egy sor háttérembere és politikusa kötött ki Magyar Péter oldalán. Ezzel kapcsolatban ide kattintva tud bővebben tájékozódni.

Ezután az is kiderült, hogy Magyar Péter polgármesterjelöltje a VII. kerületben a David Pressmannal rendszeres kapcsolatot tartó, a migránsok szabad beáramlása és a genderideológia mellett kampányoló aktivista, Lajos Béla lesz. Végül Magyar inkább megvonta a támogatást Lajos Bélától, amivel viszont a fővárosi liberális szavazókba rúgott jókorát.

A hétvégén derült ki, hogy az a Barna Judit, aki egy hónapja még támadta, nárcisztikus idiótának tartotta Magyar Pétert, ma már a Tisza Párt jelöltje.

Kedden pedig az derült ki, hogy a Tisza Párt XVII. kerületi polgármesterjelöltje korábban „vállalkozó szellemű, jókedvű lányokat” keresett az egyik utazásához.

A lassan haladó aláírásgyűjtés és a sorozatos botrányok után Magyar végül visszatáncolt, és előzetes ígéreteivel ellentétben mégsem indít megyei listákat.

Forrás, borítókép: mandiner.hu- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

184 milliárd forint uniós forrás érkezett Magyarországra a tanárok és óvónők fizetésemeléséhez

Szabó Viktor

Nagy István: véget kell vetni az Európai Unió képmutató mezőgazdasági politikájának!

Szabó Viktor

Állatoknak nevezte a Fidesz szavazóit Magyar Péter

Szabó Viktor

Donald Trump: Orbán Viktor nem akar háborút, és én sem akarok háborút

Szabó Viktor

Kiderült, ki lesz a következő magyar űrhajós

Szabó Viktor

Szentesi, Csongrádi és környékbeli mezőgazdászok figyelem! Kihirdették a tartósabb vízhiányos időszakot!

Szabó Viktor

Lomnici Zoltán: minden idők legnagyobb békemenete készül

Szabó Viktor

Menczer Tamás: az EP-választás legfontosabb kérdése, hogy Európa háborúba megy vagy béke lesz

Szabó Viktor

Varga Mihály: a kormány kitart az adócsökkentés politikája mellett

Szabó Viktor