Szentes Vélemény

Olvasói levél: Lampionos felvonulás fényes nappal

A városvezetés egy újabb jól sikerült projektjét láthatták kedd délután a szentesiek. Lampionos felvonulást szerveztek, fényes nappal. 

“Javítsatok ki, ha tévedek, de mi úgy “tanultuk”, hogy lámpásokkal, gyertyával, lampionokkal akkor vonulunk fel, ha sötét van. Nyilván akkor van értelme, mert akkor látszanak a szépen kidíszített fényforrások” – kezdi levelét olvasónk.

Erre Szentesen mikorra szervezték meg a menetet?! 7 óra körülre, amikor még csak szürkület sincs. Az agyam eldobom! Egy ilyen rendezvényt (amin rengeteg gyerek várta a színes gömbök szépségét, érdekességét) sem sikerült rendesen életre hívni. 

Ezek után csodálkozunk, hogy Szabóéknak lövésük sincs, hogy kell egy egész várost vezetni? Csodálkozunk, hogy nem tudnak munkahelyeket teremteni, és cégeket a városba hívni?! Hogyan is tudnák fellendíteni a gazdasági életet, ha egy egyszerű lampionos felvonulást képtelenek normálisan megszervezni?!

U.i.: Ennél a plakátnál még a 13 éves kislányom is profibbat csinálna 3 perc alatt. Ennyire nincs szakember a torony alatt?!- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bozó Zoltán: hatékony gazdaságfejlesztést sem lehet megcsinálni ott, ahol a lakosoknak nincs alapvető biztonsági komfortjuk

Szabó Viktor

Stefan Streit: Hagyjuk a jól működőt haladni és ne akarjuk a felépítettet rombolni

Szabó Viktor

Megnyerte haza rendezésű versenyét a Szentes Városi Úszó Club

Szabó Viktor

Vihar a baloldal szentesi bilijében! Krausz Jánosné kiosztotta a körzet DK-s képviselőjelöltjét

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Fontos, hogy legyen víziónk! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Gyereknapi plüsskeresést hirdetett Bozó Zoltán és csapata

Szabó Viktor

Kowalsky meg a Vega: Hajrá Szentes, hajrá Krimo!

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi diákjait is díjazta a HSZC

Szabó Viktor

Lehetőség, lendület, Szentes! – Bozó Zoltán bemutatta programját

Szabó Viktor