Kék Hírek Szentes

HIVATALOS: Azonosították a szentesi gyilkosság elkövetésével gyanúsítható személyt!

A rendőrség hivatalosan is megerősítette, hogy a brutális szentesi gyilkosság gyanúsítottja az a fiatal, akit napok óta keresnek. 

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, aki 2024. április 25-én Szentesen, a József Attila utca 12. előtt megölt egy 52 éves helybéli nőt. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Kocsárdi Dávid Máté szentesi lakos, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki.

Kocsárdi Dávid Máté 21 éves, kb. 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, ovális arcú. A bűncselekmény elkövetésekor sötét melegítő nadrágot, fekete kapucnis pulóvert és vörös dzsekit viselt és a képen látható fekete Neuzer férfi vázas kerékpárral közlekedett.

Kérjük, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Idős férfitől vette el a pénzét egy páros Szentesen

Szabó Viktor

Közel egy éven keresztül, többször lopott Szentesen egy 32 éves férfi

Szabó Viktor

Mellbedobással erősítene a Demokratikus Koalíció Csongrád-Csanádban

Szabó Viktor

Lopott autóval hajtottak árokba Szentesen

Szabó Viktor

Mindszenten fogtak tolvajt a rendőrök

Szabó Viktor

Csúcsokat döntöttek a szentesi úszók Vásárhelyen

Szabó Viktor

Frontális karambol történt Csongrádon

Szabó Viktor

Bozó Zoltán megelőzte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Ismét közpénzből kampányolnak Szabó Zoltánék

Szabó Viktor