Site icon Cs3.hu

Saját elvtársait is szégyelli Gyurcsány mindszenti embere

Mindszent megfutamodott ex-képviselője, Jancsovics Attila tagadja, hogy köze lenne a Demokratikus Koalícióhoz és Gyurcsányhoz. De tényleg független? Aligha…

A héten beszámoltunk róla, Gyurcsány emberei Mindszenten is csak a gyűlöletet keltik a megbékélés és az építkezés helyett. Cikkünkben kitértünk arra, hogy Jancsovics Attila, korábbi települési képviselő gyáván megfutamodott az első képviselő-testületet érintő nagyobb nehézség közben, és inkább lemondott mandátumáról.

Portálunknak írt levelében leírja, hogy ő bizony nem Gyurcsány embere, és már nem tagja a DK-nak két éve. „A politikai nézetem nem változott, de a munkám mellett nincs időm politizálni” – írja Jancsovics.

És akkor nézzük a valós tényeket. 2019-ben a Demokratikus Koalíció színeiben indult a választáson:

2023. október végén pedig a választókerületben tartott a DK tisztújítást. Akkor Dr. Fülöp Zoltán, a Demokratikus Koalíció békéscsabai kádere ezt írta Facebookon: „Csongrád 3 választókerületben tisztújítás volt, ahol Varga Ferenc lett az elnök. Az új elnökségre vár a feladat, hogy a DK erejéhez mérten sikerre vigyék az önkormányzati és EU-s választást jövő júniusban.”

Fülöp az új elnökség megválasztásáról fotókat is közölt, amelyen csodák csodájára Jancsovics Attila is szerepel:

Jancsovics Attila tehát próbálja távol tartani magát a baloldal vezérétől, a nagyközönség előtt kínos lett neki a DK logója, de ahogy ő maga fogalmaz: „A politikai nézete nem változott”.

Senki se dőljön tehát be a tündérmesének, a balliberális tömb, élükön Gyurcsány Ferenccel és Dobrev Klárával minden békétlenség és hangulatkeltés árán meg akarják szerezni maguknak Mindszentet is. A kérdés az, hogy a mindszentiek hagyják-e ezt?!

Borítóképünkön az Együtt Mindszentért Egyesület kitűzőjét viseli Jancsovics a DK pult mögött. Az egyesület 2023 nyár végén alakult, tehát ebből is látszik, hogy nem igaz az az állítás, hogy már két éve független, és nincs ideje politizálni…

H. Gábor

Exit mobile version