Szentes

Elismerést kapott a szentesi ezred hadnagya, Kiró Szilvia Kinga

A MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred fiatal tisztje, az 1. Utász szakasz parancsnoka az elmúlt két évben közel harminc robbantási feladatban vett részt, ezek közül csaknem 10 alkalommal foglalkozásvezetőként adta át tudását bajtársainak. Ezt a munkáját ismerték most el dr. Böröndi Gábor, a Honvéd Vezérkar főnöke által jegyzett emléklappal. 

Legyen az földrobbantás, szerkezeti elem robbantás vagy átjáró nyitás: a hadnagy előtt nincs akadály. A műszaki szakma ezen területe hatalmas elméleti és gyakorlati tudás igényel, továbbá elengedhetetlen, hogy a katona naprakész legyen – írják az ezred közösségi oldalán.

Az ezred állományához 2022-ben csatlakozott hadnagy a NATO Előretolt Szárazföldi Többnemzeti Harccsoportban műszaki feladatait is támogatta, a többnemzeti gyakorlatokon is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

„Az elmúlt másfél évben, az olasz, horvát, török és magyar alegységek együttműködése jelentős szakmai fejlődést hozott számomra” – fogalmazott Kiró Szilvia Kinga hadnagy, aki nem csak vezetőként tudott bemutatkozni a gyakorlaton, hanem a feladatorientált megközelítése, illetve innovatív gondolkodása az elöljárók elismerését is kivívta.

Gratulálunk, további sikeres munkát kívánunk!- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Úszótáborok indulnak Szentesen

Szabó Viktor

Kiváló eredményeket értek el a Horváth Mihály diákjai Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Mutatjuk a Mi Hazánk szentesi képviselő-jelöltjeit!

Szabó Viktor

Összművészeti fesztivált rendeznek Szentesen

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor

Családi napot tartanak a Szentesi Tenisz Klubban

Szabó Viktor

Kecskeméten parádéztak a szentesi úszók

Szabó Viktor

Világcég járt a Zsoldosban

Szabó Viktor

Sport, egészség és rehabilitációs konferencia lesz Szentesen

Szabó Viktor