Mindszent Szentes

Ez a X. Civil véradó hét – Szentesen és Mindszenten is várják a véradókat

A Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkársága és a Civil Központok Országos Hálózata immár tízedik alkalommal hirdetett országos civil véradást, amelyhez ezúttal is csatlakozott a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ.

A civil közösségeket évente kétszer hívják közvetlenül véradásra és az akció évről-évre egyre sikeresebb. A Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Központ és együttműködő partnerei: az OVSZ Szegedi Regionális Vérellátó Központja és a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Vármegyei Igazgatósága minden évben jól teljesít a civil véradó hetek szervezésében. A tavaly őszi, IX. Civil véradó hét alkalmával például Csongrád-Csanádban volt a legtöbb véradó: a megjelent 509 főből, 455 személy esetében történt befejezett véradás, akik közül 14-en először adtak vért.

Az idei első Civil véradó hét február 19. és 23. között zajlik. Vármegyénkben hét településen: Makón, Szegeden, Szentesen, Mindszenten, Apátfalván, Hódmezővásárhelyen és Mórahalmon adott a lehetőség csatlakozni az intézeti vagy kiszállásos véradásokhoz.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Civil véradó hét fővédnöke Batíz István, a Csongrád-Csanád Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke, aki személyes példájával is arra buzdít, hogy minél többen vegyenek részt a véradáson: február 22-én, 13:30-tól Szegeden, a Regionális Vérellátó Központ épületében (Honvéd tér 4.), több polgárőr szervezet képviselőjével együtt jelentkezik véradásra.

A véradások időpontját IDE KATTINTVA találja!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Árokba borult egy autó Csongrád és Szentes között

Szabó Viktor

Szentesi házból lopott egy csongrádi férfi

Szabó Viktor

BREAKING! Meghalt egy 40 év körüli nő Szentesen, vizsgálatot folytat a rendőrség! 

Szabó Viktor

Médianapot tartottak a Horváth Mihály Gimnáziumban

Szabó Viktor

Kövesse velünk élőben a Szentesi gyilkosságokról szóló könyv bemutatóját

Szabó Viktor

Áramszünet lesz Mindszenten

Szabó Viktor

Ingyenes robotika szakkör indul Szentesen

Szabó Viktor

Elindult a lejáratókampány Szentesen

Szabó Viktor

Szentesi gyilkosságokat mutatnak be szerdán a könyvtárban

Szabó Viktor