Mindszent Szentes

Ez a X. Civil véradó hét – Szentesen és Mindszenten is várják a véradókat

A Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkársága és a Civil Központok Országos Hálózata immár tízedik alkalommal hirdetett országos civil véradást, amelyhez ezúttal is csatlakozott a Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ.

A civil közösségeket évente kétszer hívják közvetlenül véradásra és az akció évről-évre egyre sikeresebb. A Csongrád-Csanád Vármegyei Civil Központ és együttműködő partnerei: az OVSZ Szegedi Regionális Vérellátó Központja és a Magyar Vöröskereszt Csongrád-Csanád Vármegyei Igazgatósága minden évben jól teljesít a civil véradó hetek szervezésében. A tavaly őszi, IX. Civil véradó hét alkalmával például Csongrád-Csanádban volt a legtöbb véradó: a megjelent 509 főből, 455 személy esetében történt befejezett véradás, akik közül 14-en először adtak vért.

Az idei első Civil véradó hét február 19. és 23. között zajlik. Vármegyénkben hét településen: Makón, Szegeden, Szentesen, Mindszenten, Apátfalván, Hódmezővásárhelyen és Mórahalmon adott a lehetőség csatlakozni az intézeti vagy kiszállásos véradásokhoz.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Civil véradó hét fővédnöke Batíz István, a Csongrád-Csanád Vármegyei Polgárőr Szervezetek Szövetségének elnöke, aki személyes példájával is arra buzdít, hogy minél többen vegyenek részt a véradáson: február 22-én, 13:30-tól Szegeden, a Regionális Vérellátó Központ épületében (Honvéd tér 4.), több polgárőr szervezet képviselőjével együtt jelentkezik véradásra.

A véradások időpontját IDE KATTINTVA találja!- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen is megindult a választási kampány + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Minden új dolog csak akkor lehet igazán sikeres, ha minél több embernek a céljait szolgálja

Szabó Viktor

Saját elvtársait is szégyelli Gyurcsány mindszenti embere

Szabó Viktor

Úszótáborok indulnak Szentesen

Szabó Viktor

Kiváló eredményeket értek el a Horváth Mihály diákjai Ópusztaszeren

Szabó Viktor

Mutatjuk a Mi Hazánk szentesi képviselőjelöltjeit!

Szabó Viktor

Összművészeti fesztivált rendeznek Szentesen

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

Vásárhelyi és szegedi egyesületek szerveznek országos futóversenyt Szentesen

Szabó Viktor