Kék Hírek Szentes

Levélben köszönte meg a szentesi rendőrök munkáját egy sértett

Többször is törvényt szegtek Szentesen annak a csoportnak a tagjai, akiket a közelmúltban fogtak el a nyomozók. A rendőrök munkájának elismeréseként az egyik sértett köszönőlevelet küldött nekik.

A megalapozott gyanú szerint ismeretlen elkövetők 2023. szeptember és 2024. január között több alkalommal is betörtek egy szentesi lakatlan társasházba. A lakásokból szekrényeket, csaptelepeket, kályhákat, mosogatótálcát, öntöttvas fürdőkádat, vízórát, villanybojlert és egy porcelán mosdót is elvittek, valamint közel száz négyzetméternyi parkettát szedtek fel.

A rendőrök a nyomozás során négy férfit, valamint egy nőt azonosítottak, akiket előállításukat követően gyanúsítottként hallgattak ki. Kiderült, hogy közülük két fő más bűncselekmények elkövetésével is összefüggésbe hozható, egyikőjük 2024 elején egy ingatlanból használati tárgyakat tulajdonított el, amiket a nyomozók lefoglaltak.

A másik fél pedig 2023 októberében és decemberében kerékpárt, gázkazánt, rézcsöveket, tyúkokat, illetve szerszámokat lopott. A Szentesi Rendőrkapitányság munkatársai ezek közül megtaláltak és lefoglaltak egy talajfúró gépet, amit a napokban visszaadtak jogos tulajdonosának. A sértett egy levélben fejezte ki köszönetét és elismerését a rendőrkapitányság dolgozói felé, akiknek sikeres munkavégzést kívánt a jövőre nézve.

Az ügyben lopás bűntette és vétsége miatt indult eljárás.

Fotó, forrás: police.hu- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A polgárőröknek (is) köszönhetően probléma mentesen űzték el a telet Szentesen

Szabó Viktor

Lövések hangja zavarhatja meg a szentesi csöndet

Szabó Viktor

Ápolót keresnek a szentesi kórház belgyógyászati szakrendelésére!

Szabó Viktor

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Két diák jutott a vármegyei döntőbe a Boros Kazinczy-versenyén

Szabó Viktor

Visit Szentes – közpénzen “visít” Szabó Zoltán Ferenc kampánya

Szabó Viktor

Szabóék döntöttek: mintegy 360 milliótól fosztják meg a szentesieket

Szabó Viktor

A városvezetés nem bízik a szentesiekben? Másnak adnák a helyiek támogatását!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább