Szentes

Szentesi zenekar írt szurkolói dalt Szoboszlai Dominiknak

Szurkoljunk együtt ezzel a videóval újdonsült világklasszis magyar focistánknak, az év férfi sportolójának, Szoboszlai Dominiknak és a világ legjobb focicsapatának, a Liverpool FC-nek. Kívánunk sok gólt és sikert az elkövetkezendőkre – írja a zenekar.

A Szentesről származó Just Showband tagjai 19 éve a színpadnak, a zenének és a közönségnek élnek külföldön és itthon egyaránt. Fellépéseik, egyéb speciális rendezvények és esküvői party-k mellett több különleges koncerttel és zenei projekttel igyekeznek egy kis színfoltot varázsolni a könnyűzenei életbe.

Az ihlet ezúttal billentyűsüktől, Szokolyai Pétertől származik, aki a ’80-as évek tájékán egyszerre kezdte rajongását mind a zene, mind pedig a Liverpool FC iránt – írja a Szeretlek Magyarország. Az utóbbi időben zenészként figyelte, hogy egyre több szurkolói dalt dedikálnak az ország büszkeségének és sportgéniuszának, Szoboszlai Dominiknak. Úgy érezte, ő is szívesen részt venne hasonló kezdeményezésben, ha már élete két nagy hobby-ja végre találkozhat.

Mivel a zenekar tagjai híresek mindenkori összetartásukról, szívesen megvalósították együtt ezt az ötletet. Így, az egyik elsők között megjelent produkcióból merítve felvették egy rajongói dal feldolgozását, ahol a videóban ők maguk álltak focistának, igaz kevesebb, mint több sikerrel. Inkább saját terepükön maradva (hangszer mellett, mikrofon mögött) úgy gondolták, a videó második felében egy élő studio session keretein belül eljátsszák a Liverpool híres sporthimnuszát is, a You’ll Never Walk Alone című dalt a Gerry & The Pacemakers-től, amiről sokan talán nem is tudják, hogy magyar vonatkozású. Molnár Ferenc Liliom cmű művének átdolgozott, zenés amerikai musical változatában hangzik el először 1945-ben.

„Ha már ilyen sok szál Magyarországra vezethető vissza, örömmel készítettünk magyar zenekarként először egy igazi szurkolói videót Dominiknak. Ezzel szeretnénk kifejezni zenészként tiszteletünket a fiatal sportoló számára, aki tovább viszi kis országunk jó hírét a nagyvilágba. Go Domi!!” – vallja a zenekar.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bozó Zoltán megelőzte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Ismét közpénzből kampányolnak Szabó Zoltánék

Szabó Viktor

Bozó Zoltán is reagált az aljas lejáratókampányra

Szabó Viktor

Tudjon meg többet a férfi-női konfliktusok kezeléséről!

Szabó Viktor

Sok sikert szentesi, csongrádi és környékbeli diákok!

Szabó Viktor

BREAKING! Megtalálták a szentesi gyilkosság elkövetőjét!

Szabó Viktor

Szabó Zoltánék megkezdték lejáratókampányukat

Szabó Viktor

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: a választás tétje, hogy lesz-e valós gazdaságpolitika Szentesen

Szabó Viktor