Kék Hírek Szentes

Eltiltás hatálya alatt, bedrogozva, benyugtatózva okozott balesetet Szentesnél

Irány a bíróság! A szentesi rendőrök lezárták az eljárást azzal a fiatallal szemben, aki bódult állapotban okozott autóbalesetet. Az ütközésben a vétlen autó utasai sérültek meg.

A rendőrségre 2023. február 4-én érkezett bejelentés arról, hogy két autó összeütközött Szentes közelében. A helyszínre érkező rendőr megállapította, hogy a frontális ütközést az okozta, hogy az egyik autó áttért az út bal oldalára – írják a police.hu-n.

Az esemény vizsgálata során kiderült, hogy a balesetet okozó vezető a karambolt megelőzően is többször áttért a szembesávba, és a balesetet a vétlen sofőr fokozott figyelemmel sem tudta elkerülni. Azt is megállapították, hogy az elkövető nem csak eltiltás hatálya, de serkentő hatású drog, valamint nyugtatók hatása alatt vezette a személyautóját. A balesetben a vétlen autóvezető és családja – felesége és két lánya – sérült meg.

A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozói lezárták az eljárást és az ügy iratait megküldték az ügyészségnek. Az elkövetőnek eltiltás hatálya alatt, valamint súlyos testi sértést okozó, bódult állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt kell felelnie.

Fotó: illusztráció- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Partrendezés volt a Kurca partján

Szabó Viktor

Ez a X. Civil véradó hét – Szentesen és Mindszenten is várják a véradókat

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi testnevelő is kapott elismerést

Szabó Viktor

A polgárőröknek (is) köszönhetően probléma mentesen űzték el a telet Szentesen

Szabó Viktor

Lövések hangja zavarhatja meg a szentesi csöndet

Szabó Viktor

Ápolót keresnek a szentesi kórház belgyógyászati szakrendelésére!

Szabó Viktor

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Két diák jutott a vármegyei döntőbe a Boros Kazinczy-versenyén

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább