Csongrád Szentes

Se Szentesen, se Csongrádon nem lesznek nyitva az egyik üzletlánc boltjai 24-én

Mind a 200 magyarországi üzletét zárva tartja december 24-én, hogy a dolgozók otthon ünnepelhessenek a családjukkal. Az üzletlánc igazgatóságának elnöke szerint fontos, hogy példát mutassanak, és erősítsék Magyarország alapértékeit.

A piacvezető áruházlánc a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és az Egyenlő.hu kezdeményezésére mind a 200 üzletét bezárva tartja majd december 24-én. Mint írják, ez egy úttörő lépés a kereskedelemben dolgozó magyar munkavállalók és családtagjaik számára, akik így békességben, nyugalomban tölthetik a teljes ünnepet szeretteik körében.

A CÖF-CÖKA (Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány) és az Egyenlő.hu célja, hogy a kereskedelmi dolgozók érdekeit képviselje a szeretet ünnepén is, e mögé a kezdeményezés mögé állt be az élelmiszeripari szektorban legnagyobb forgalmat bonyolító Lidl Magyarország.

Grósz Jenő, a Lidl Magyarország igazgatóságának elnöke úgy fogalmazott, fontosnak tartják, hogy példát mutassanak, és Magyarország alapértékeit tovább erősítsék.

A család fontossága nem kérdés számunkra, ezért úgy döntöttünk, hogy a szeretet ünnepére mind a 8500 munkavállalónk számára szabadnapot biztosítunk – nyilatkozta.

A vásárlók érdekében pedig december 23-án meghosszabbított nyitva tartással várják őket.

Mint mondják, Magyarországon még nem volt ilyen, de bíznak abban, hogy a társadalmi szolidaritás segítségével más üzletláncok is felismerik, hogy a „profit nem minden”.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hazai pályán nevettet ma Kőhalmi Zoltán

Szabó Viktor

20 évesen lopott pénzt egy szentesi ingatlanból, lekapcsolták a zsaruk

Szabó Viktor

Gyász: Elhunyt a szentesi születésű Bajomi Nagy György színművész

Szabó Viktor

Indul az advent Csongrádon, útlezárásokra kell készülni!

Szabó Viktor

Megújul a szentesi Péter Pál polgárház kertje

Szabó Viktor

Húzós és eredményes hétvégét zártak a szentesi úszók

Szabó Viktor

Új helyre kerül a NAV szentesi ügyfélszolgálata

Szabó Viktor

A szentesi katonáknak (is) köszönhetjük az Ország Karácsonyfáját

Szabó Viktor

Brilliroztak a csongrádi lányok a spanyol FitKid Európa Kupán

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább