Mindszent Sport

Ugrai Panna lett a legeredményesebb versenyző, irány az Európa-bajnokság!

A mindszenti Ugrai Panna szenzációsat produkált az elmúlt napokban! Az Országos Bajnokság legeredményesebb sportolója lett, a következő megállója pedig Rövidpályás Európa-bajnokság!

Debrecenben, a Debreceni Sportuszodában november 1-4. között rendezték meg a Szerencsejáték Zrt. XIX. Rövidpályás Úszó Országos Bajnokságot, amin részt vett a mindszenti Ugrai Panna is, aki a Hód Úszó SE színeiben versenyez.

A versenyen brutális teljesítményt nyújtott a mindszentiek büszkesége, hiszen 7 egyéni és 3 váltószámban összesen 17 alkalommal állt rajtkőre. Panna végül a 100-as távok királynője lett:

Megnyerte a 100m gyorsot, 100m hátat, 100m pillangót és a 100m vegyest is! E mellett szerzett 3 ezüstérmet, és a csapatváltókban 1 ezüst-, és 1 bronzéremhez segítette a Hódok csapatát!

4 egyéni arany és 3 ezüstéremmel Ugrai Panna a Rövidpályás Országos Bajnokság legeredményesebb versenyzője lett, és a Rövidpályás Európa-bajnokságra utazó válogatott keret tagjaként hagyhatta el Debrecent.

Nyolc férfi és húsz női versenyző utazhat a december 5. és 10. között Bukarestben esedékes rövidpályás Európa-bajnokságra. A csapatba az olimpiai A-szintesek, a junior Európa-bajnokok, illetve a Sós Csaba kapitány által kitűzött kvalifikációs szintet teljesítők kerülhettek be.

Gratulálunk Pannának, és edzőjének, a csongrádi születésű Máté Hunornak!

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Húzós és eredményes hétvégét zártak a szentesi úszók

Szabó Viktor

Brilliroztak a csongrádi lányok a spanyol FitKid Európa Kupán

Szabó Viktor

Verstappen rajt-cél győzelmet aratott az idényzárón

Szabó Viktor

Hatalmasat sprinteltek a szentesi úszók

Szabó Viktor

Ingyenes lakossági LED-csereprogram indult Mindszenten

Szabó Viktor

Újabb győzelemmel veretlenül csoportelső a válogatott

Szabó Viktor

Utolsó pillanatban egyenlítve jutott ki az Eb-re a magyar csapat

Szabó Viktor

BREAKING: zárt kapus lesz a bolgár – magyar meccs, a magyarokat sem engedik be a stadionba!

Szabó Viktor

Péntektől lehet jegyet venni az utolsó Eb selejtezőre

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább