Mindszent

Hamarosan szerkezetkész állapotban lesz a mindszenti bölcsőde

Szerkezetkész állapotához közelít az építkezés, az ütemtervnek megfelelően még idén sor kerül a műszaki átadásra. Mindszent Város Önkormányzata több mint 969 millió forint pályázati forrásból épít új bölcsődét.

Jó ütemben halad az új bölcsőde építése. A földszinti rész falai már állnak, a födém a helyére került, készül a felső szint, és a parkoló is egyre látványosabban rajzolódik ki. Szerkezetkész állapotához közelít az építkezés, amennyiben váratlan helyzet nem áll elő, az ütemtervnek megfelelően még az idén sor kerül a műszaki átadásra.

Az épület földszinti részében zajlik majd a nevelő munka, az emeleti részen a nevelők, gondozók helyiségei, valamint az iroda kap helyet. A tetőszerkezet a földszinti részen közel 70 százalékos készültségben van, az emeleti rész a következő hetekben kerül felhelyezésre. A nyílászárók már megérkeztek, de még nem kerültek beépítésre, zajlik a gipszkarton felületek kialakítása, kezd körvonalazódni a belső tér. A bölcsődéhez tartozó parkoló egy részén már a díszburkolat is elkészült, míg máshol az előkészítés folyik. A 14 férőhelyes parkoló komoly segítséget jelent a szülőknek a délelőtti és a délutáni zsúfoltság elkerülésében, a biztonságos és kényelmes közlekedést a bölcsőde előtti háztömb megkerülésével kialakított körkörös forgalom segíti. Folyamatban van a bútorok és az udvari játszóeszközök beszerzése.

Mindszent Város Önkormányzata 969,17 millió forint vissza nem térítendő támogatásból valósítja meg a TOP-1.4.1-19-CS1-2020-00026 azonosítószámú „Mindszenti bölcsőde kialakítása” című pályázatát. A projekt fő célja a bölcsődei ellátás biztosítása a település központi részén található önkormányzati területre történő új bölcsőde építésével. A projekt a Széchenyi 2020 keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósul meg.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Ingyenes lakossági LED-csereprogram indult Mindszenten

Szabó Viktor

Ugrai Panna lett a legeredményesebb versenyző, irány az Európa-bajnokság!

Szabó Viktor

Mindszenten nem lesz adóemelés 2024-ben

Szabó Viktor

A világ legjobbjaival versenyez Ugrai Panna a hétvégén

Szabó Viktor

Súlyos baleset történt Szegvár és Mindszent között – mentőhelikopter is érkezett!

Szabó Viktor

Mindszenti tehetség hozta el az első helyet a vásárhelyi versillusztrációs versenyről

Szabó Viktor

Alpolgármesteri fogadóóra lesz Mindszenten

Szabó Viktor

Game over! Felrobbantották a mindszenti víztornyot + VIDEÓ!

Szabó Viktor

A szépkorúakat köszöntötték Mindszenten

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább