Mindszent

Hamarosan szerkezetkész állapotban lesz a mindszenti bölcsőde

Szerkezetkész állapotához közelít az építkezés, az ütemtervnek megfelelően még idén sor kerül a műszaki átadásra. Mindszent Város Önkormányzata több mint 969 millió forint pályázati forrásból épít új bölcsődét.

Jó ütemben halad az új bölcsőde építése. A földszinti rész falai már állnak, a födém a helyére került, készül a felső szint, és a parkoló is egyre látványosabban rajzolódik ki. Szerkezetkész állapotához közelít az építkezés, amennyiben váratlan helyzet nem áll elő, az ütemtervnek megfelelően még az idén sor kerül a műszaki átadásra.

Az épület földszinti részében zajlik majd a nevelő munka, az emeleti részen a nevelők, gondozók helyiségei, valamint az iroda kap helyet. A tetőszerkezet a földszinti részen közel 70 százalékos készültségben van, az emeleti rész a következő hetekben kerül felhelyezésre. A nyílászárók már megérkeztek, de még nem kerültek beépítésre, zajlik a gipszkarton felületek kialakítása, kezd körvonalazódni a belső tér. A bölcsődéhez tartozó parkoló egy részén már a díszburkolat is elkészült, míg máshol az előkészítés folyik. A 14 férőhelyes parkoló komoly segítséget jelent a szülőknek a délelőtti és a délutáni zsúfoltság elkerülésében, a biztonságos és kényelmes közlekedést a bölcsőde előtti háztömb megkerülésével kialakított körkörös forgalom segíti. Folyamatban van a bútorok és az udvari játszóeszközök beszerzése.

Mindszent Város Önkormányzata 969,17 millió forint vissza nem térítendő támogatásból valósítja meg a TOP-1.4.1-19-CS1-2020-00026 azonosítószámú „Mindszenti bölcsőde kialakítása” című pályázatát. A projekt fő célja a bölcsődei ellátás biztosítása a település központi részén található önkormányzati területre történő új bölcsőde építésével. A projekt a Széchenyi 2020 keretében az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósul meg.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Átlépték a vörös vonalat: Sortüzet vízionál a mindszenti baloldal

Szabó Viktor

Pünkösdi vigasságok lesznek a hétvégén Mindszenten

Szabó Viktor

Félelem a mindszentiek szívében

Szabó Viktor

Mindszenten fogtak tolvajt a rendőrök

Szabó Viktor

Olaszországban parádézott a mindszenti úszózseni

Szabó Viktor

Belharcok a mindszenti baloldalon

Szabó Viktor

Mindszent fideszes polgármesterjelöltje: Tudjuk biztonságban a gyermekeinket! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Áramszünet lesz Mindszenten

Szabó Viktor

Mindszenten elsőként Pálinkóné Szedlák Renáta, a Fidesz jelöltje, és csapata gyűjtötte össze a szükséges aláírásokat

Szabó Viktor