Csongrád

Plútó tesz rendet a Körös-torokban

Bedő Tamás, Csongrád polgármestere július 7-én indítványozta a képviselő-testület felé, hogy Kiss István, vagy ahogy Csongrádon mindenki ismeri, Plútó legyen a Körös-torkot üzemeltető szövetkezet vezetője.

Az üzemeltetés során felmerült sok probléma nem kerülte el a Csongrád Városi Önkormányzat figyelmét, folyamatos egyeztetések zajlottak a háttérben a hatékonyabb üzemeltetés megteremtéséért. A Homokföveny Idegenforgalmi START Szociális Szövetkezet igazgatója július 6-án lemondott tisztségéről, így Csongrád polgármestere július 7-én indítványozta, hogy Kiss István legyen a Körös-torkot üzemeltető szövetkezet vezetője. A július 10-i rendkívüli képviselő-testületi ülésen döntöttek a képviselők: Plútót javasolták a szövetkezet elnökének.

Kiss István telefonos megkeresésünkre elmondta, hogy a lemondott vezető, Ujszászi Erika továbbra is a szociális szövetkezetnek fog dolgozni, ugyanis tudása és tapasztalata feltétlenül szükséges a Körös-torok hatékonyabb üzemeltetéséhez.

Fotó: Tiszapart SE Facebook- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Topsi Bálint csongrádi plébános volt a Retro Rádió ébresztőműsorának “vendége”

Szabó Viktor

Kívül-belül megújult a csongrádi ravatalozó épülete

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi testnevelő is kapott elismerést

Szabó Viktor

Árad a Tisza, nem üzemel a híd sem Csongrádnál!

Szabó Viktor

Péntek este kigyulladt egy lakóház Csongrádon

Szabó Viktor

Szentes és Csongrád környékén is razziázik a rendőrség

Szabó Viktor

Mától Szentesre és Csongrádra is érkezik a dupla nyugdíj

Szabó Viktor

Házasság hete lesz Csongrádon

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Itt az ideje egy újabb összefogásnak! Segítsünk a felgyői Anasztáziának!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább