Belföld

Csúnya lebukás (ismét): Márki-Zay beismerte, hogy kormánybuktatásra kapták a tavalyi kampányban az amerikai dollárokat

Márki-Zay Péter, a frissen alakult Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke beismerte, hogy kormánybuktatásra kapták a tavalyi kampányban az amerikai dollárokat – írta a Hirado.hu a 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor csütörtök esti adását ismertetve, amelyben Márki-Zay Péter “olyan kínos kérdésekre is kénytelen volt reagálni, hogy miért nevezte ostobának és trágyával etetett gombáknak a Fideszre szavazó embereket”.

A tudósítás szerint Lánczi Tamás annak kapcsán, hogy az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltjének mozgalma párttá alakult, arra várt választ vendégétől, hogy szükség van-e még egy ellenzéki pártra.

“Mi a rendszer ellenzékének valljuk magunkat, nem kapunk finanszírozást az államtól, tehát nem lehet annak a megvonásával zsarolni bennünket” – magyarázta a korábbi kampányát külföldről érkező dollárokból finanszírozó politikus, aki azt is elárulta, hogy készülnek az EP-választásokra, és az Európai Néppárt pártcsaládjához szeretnének csatlakozni – olvasható a Hirado.hu cikkében.

“Ezzel meg lehet nyerni egy választást – mármint a migrációval -, amíg az embereket sötétben tartjuk és trágyával etetjük, ahogy mondják Amerikában, úgy tartanak mint egy gombát” – idézte szó szerint Márki-Zay Péter korábbi megnyilvánulását Lánczi Tamás, aki értetlenségének adott hangot amiatt, hogy a frissen alakult párt vezére honnan remél szavazatokat, hiszen azzal, hogy konzervatívnak vallja magát, lemond a baloldaliak voksáról, a Fidesz szimpatizánsait pedig számtalanszor sértette már vérig.

Márki-Zay tagadta korábbi szavait és úgy védekezett, hogy azokat tartja ostobának, akik elhiszik a Fidesz programját. “Ez azt jelenti, hogy hárommillió embernek az egyik fele ostoba, a másik fele korrupt” – összegezte vendége nyilatkozatainak a lényegét Lánczi Tamás.

A tudósítás szerint a beszélgetés során a guruló dollárok ügye vagy az ellenzék külföldi kétes kampányfinanszírozása is terítékre került.

“Ezeknek a pénzeknek, a támogatásoknak a célja az volt, hogy megdöntsük Magyarország ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát” – mondta el Márki-Zay Péter a külföldi támogatásokról.

A teljes műsort itt tekintheti meg:


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesi + Csongrádi leendő szülők figyelem! Minden eddiginél nagyobb támogatást kaphatnak a gyermeket vállaló családok az otthonteremtéshez

Szabó Viktor

A vidék erősödése egész Magyarországot teszi gazdagabbá

tk_arpad

Két éve jár a vasútvillamos Hódmezővásárhely és Szeged között

Szabó Viktor

Agrárminisztérium: 125 ezer gazdálkodóhoz már eljutott a támogatási előleg

Szabó Viktor

Friss felmérés: a magyarok ellenzik Ukrajna további finanszírozását

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Európának készülnie kell arra, hogy egyedül marad Ukrajnával

Szabó Viktor

Parlament elé került a szuverenitásvédelmi törvény

Szabó Viktor

Farkas Sándor: Az Agrárminisztérium a jövőben is kiemelten kívánja támogatni a vidéki térségekben történő infrastrukturális beruházások megvalósítását

Szabó Viktor

Kövér László: ez a mi országunk, és meg is fogjuk tartani!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább