Vélemény

Olvasónk: Sorban szivatják országunkat, mert nem bólogató János a vezetője

A háború és a hazánkat ért EU-s politikai támadások kapcsán fogalmazta meg véleményét olvasónk, Stefan Streit. Írását változtatás nélkül közöljük.

Nézek egy tik-tokra feltett filmet, ahol Brüsszelben szembesítik Orbán Viktort “viselt” dolgaival. Gazdagítja az “udvarát”, plakátokat gyárt Brüsszel, a bizottság, Soros György ellen stb.

Fordítsuk meg a dolgot. Korrupció? Ezt olyanok mondják, akik sorra buknak le ilyen ügyekkel? Én is a baráti körömet gazdagítanám. Hazudik, aki azt mondja, hogy ő nem. Sorban szivatják országunkat, mert nem bólogató János a vezetője.

Kitalálnak a vezetőink dolgokat, fél évig, évig szidják, majd sorban átveszik. Hogyan is van ez? Plakátokat gyárt. Ez is egy módja a figyelem felkeltésre, hiszen a médiák tulajdonosainak nagy része a másik oldal zsebében van. Előbb volt és van a szivatás, utána kezdődött a figyelem felkeltés. Csak azt látom, hogy türelmes vezetőink vannak. Nem ugrunk be a háborúba? Akik háborúzni akarnak, menjenek oda. Ne a piszhopaták stílusában messziről élvezkedjenek. A háborúnak soha nincsenek győztesei, csak vesztesei, mert, akik éppen megnyerték, azok is csak csicskák, csak jobban megfizetve. Eddig mindig hagytuk magunkat belerángatni, vagy bele sodortatni. Bízom abba, hogy talán most ez nem történik meg!

Ha TE is láttál valami érdekeset, bosszantót, király dolgot, szépet, írd meg nekünk a szerkesztoseg@cs3.hu-ra, vagy Facebook üzenetben!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor

Moderari: A magyarok győztek?

Szabó Viktor

András: Elfogyott a levegő a polgármester körül

Szabó Viktor

Moderari: A gyerek ne egyen?!

Szabó Viktor

Olvasónk: Kit mi befolyásol?

Szabó Viktor

Moderari: komoly leckét adtak abból, hogy hogyan érdemes élni

Szabó Viktor

Varga Judit: itt az ideje, hogy Brüsszel kifizesse a magyar embereknek járó forrásokat!

Szabó Viktor

Stefan Streit: A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább