Vélemény

Olvasónk: Sorban szivatják országunkat, mert nem bólogató János a vezetője

A háború és a hazánkat ért EU-s politikai támadások kapcsán fogalmazta meg véleményét olvasónk, Stefan Streit. Írását változtatás nélkül közöljük.

Nézek egy tik-tokra feltett filmet, ahol Brüsszelben szembesítik Orbán Viktort “viselt” dolgaival. Gazdagítja az “udvarát”, plakátokat gyárt Brüsszel, a bizottság, Soros György ellen stb.

Fordítsuk meg a dolgot. Korrupció? Ezt olyanok mondják, akik sorra buknak le ilyen ügyekkel? Én is a baráti körömet gazdagítanám. Hazudik, aki azt mondja, hogy ő nem. Sorban szivatják országunkat, mert nem bólogató János a vezetője.

Kitalálnak a vezetőink dolgokat, fél évig, évig szidják, majd sorban átveszik. Hogyan is van ez? Plakátokat gyárt. Ez is egy módja a figyelem felkeltésre, hiszen a médiák tulajdonosainak nagy része a másik oldal zsebében van. Előbb volt és van a szivatás, utána kezdődött a figyelem felkeltés. Csak azt látom, hogy türelmes vezetőink vannak. Nem ugrunk be a háborúba? Akik háborúzni akarnak, menjenek oda. Ne a piszhopaták stílusában messziről élvezkedjenek. A háborúnak soha nincsenek győztesei, csak vesztesei, mert, akik éppen megnyerték, azok is csak csicskák, csak jobban megfizetve. Eddig mindig hagytuk magunkat belerángatni, vagy bele sodortatni. Bízom abba, hogy talán most ez nem történik meg!

Ha TE is láttál valami érdekeset, bosszantót, király dolgot, szépet, írd meg nekünk a szerkesztoseg@cs3.hu-ra, vagy Facebook üzenetben!



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Gladden Pappin: Bölcsen tenné az EU, ha Magyarország példáját követné

Szabó Viktor

Moderari: Kopog a fakanál

Szabó Viktor

Olvasói levél: Lampionos felvonulás fényes nappal

Szabó Viktor

Moderari: Katasztrófavakság

Szabó Viktor

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor