Szentes

Szentesi oktatóit is díjazta a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum június 6-án köszöntötte az országos eredményt elérő diákok felkészítő oktatóit, illetve átadták a Hódmezővásárhelyi SZC Kiválósági Díjait is Hódmezővásárhelyen, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

Köszöntő beszédében Kincses Tímea, a HSZC főigazgatója elmondta, hogy mindenki számára meghatározóak azok az élmények, az a tapasztalás, amit az iskolából elvisz magával. „Egész életünkre kihat, ha értő, támogató pedagógusokkal találkozunk. Amikor a pedagógushivatást választjuk, óriási felelősséget vállalunk: ettől a pillanattól fogva meghatározó szerepet töltünk be abban, milyen érzésekkel lépnek be nap nap után a diákok az iskolába, mennyire elégedett a szülő az oktatás színvonalával, milyen a megítélése az adott településen intézményünknek és hogyan vélekedik a társadalom rólunk. Valóban nem könnyű pálya a miénk! De a nehézségeken túl fontos, hogy megéljük a szakmánk szép pillanatait is!” – fogalmazott a főigazgató.

A köszöntők után egy előadást hallhattak a megjelent pedagógusok Dr. Szabó Éva pszichológustól, a Szegedi Tudományegyetem, Pszichológiai Intézet egyetemi docensétől a tanári pálya értékeiről, nehézségeiről és az azokkal való megküzdés néhány lehetőségéről.

Az ünnepségen köszöntötték az országos eredményt elért tanulók felkészítő tanárait. Az alábbi szentesi pedagógusok felkészítő munkáját ismerte el a HSZC vezetése:

HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum:

  • Dudás-Szabóné Deák Judit

HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum:

  • Hajdú Zoltán
  • Remzső Sándor
  • Ágoston Csaba
  • Bánfi János

HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum:

  • Csetfalvi Enikő Pálma
  • Rácz István
  • Mácsai Erzsébet
  • Medgyesi Arnoldné
  • Meszlényi Tamásné
  • Tonomárné Dancsó Erika
  • Presztóczki Veronika

Kincses Tímea főigazgató asszony és Hegedűs Zoltán, a HSZC kancellárja átadta a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kiválósági Díjait is. Dudás-Szabóné Deák Judit, a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum oktatója kiváló szakmai elméleti és gyakorlati oktató tevékenységéért kapta meg a díjat. Bertáné Csépán Erzsébet, a HSZC Eötvös József Technikum pedagógusa kiváló szakmai elméleti és gyakorlati oktató tevékenységével érdemelte ki a díjat. A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tanára, Madácsy Ágota kiváló oktató-nevelő munkáját ismerték el a kitüntetéssel.

Gratulálunk a pedagógusoknak!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

1,5 milliót lopott egy nő az ismerősétől Szentesen

Szabó Viktor

Elkapták az Olvasó nő megrongálóját, aki lopott és drogozott is

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: a jelenben élünk, de a jövőben gondolkodunk

Szabó Viktor

Táncház volt Szentesen, a Kossuth téren + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak vigyázzatok! Idén a szokásosnál is korábban jöhetnek a kullancsok!

Szabó Viktor

Könnyen JÖSZ, könnyen mész

Szabó Viktor

Oldalára borult egy kisbusz Szentes közelében, teljes útzár van!

Szabó Viktor

Vért adtak a Zsoldos diákjai, tanárai

Szabó Viktor

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor