Szentes

Szentesi oktatóit is díjazta a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum június 6-án köszöntötte az országos eredményt elérő diákok felkészítő oktatóit, illetve átadták a Hódmezővásárhelyi SZC Kiválósági Díjait is Hódmezővásárhelyen, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

Köszöntő beszédében Kincses Tímea, a HSZC főigazgatója elmondta, hogy mindenki számára meghatározóak azok az élmények, az a tapasztalás, amit az iskolából elvisz magával. „Egész életünkre kihat, ha értő, támogató pedagógusokkal találkozunk. Amikor a pedagógushivatást választjuk, óriási felelősséget vállalunk: ettől a pillanattól fogva meghatározó szerepet töltünk be abban, milyen érzésekkel lépnek be nap nap után a diákok az iskolába, mennyire elégedett a szülő az oktatás színvonalával, milyen a megítélése az adott településen intézményünknek és hogyan vélekedik a társadalom rólunk. Valóban nem könnyű pálya a miénk! De a nehézségeken túl fontos, hogy megéljük a szakmánk szép pillanatait is!” – fogalmazott a főigazgató.

A köszöntők után egy előadást hallhattak a megjelent pedagógusok Dr. Szabó Éva pszichológustól, a Szegedi Tudományegyetem, Pszichológiai Intézet egyetemi docensétől a tanári pálya értékeiről, nehézségeiről és az azokkal való megküzdés néhány lehetőségéről.

Az ünnepségen köszöntötték az országos eredményt elért tanulók felkészítő tanárait. Az alábbi szentesi pedagógusok felkészítő munkáját ismerte el a HSZC vezetése:

HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum:

 • Dudás-Szabóné Deák Judit

HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum:

 • Hajdú Zoltán
 • Remzső Sándor
 • Ágoston Csaba
 • Bánfi János

HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum:

 • Csetfalvi Enikő Pálma
 • Rácz István
 • Mácsai Erzsébet
 • Medgyesi Arnoldné
 • Meszlényi Tamásné
 • Tonomárné Dancsó Erika
 • Presztóczki Veronika

Kincses Tímea főigazgató asszony és Hegedűs Zoltán, a HSZC kancellárja átadta a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kiválósági Díjait is. Dudás-Szabóné Deák Judit, a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum oktatója kiváló szakmai elméleti és gyakorlati oktató tevékenységéért kapta meg a díjat. Bertáné Csépán Erzsébet, a HSZC Eötvös József Technikum pedagógusa kiváló szakmai elméleti és gyakorlati oktató tevékenységével érdemelte ki a díjat. A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tanára, Madácsy Ágota kiváló oktató-nevelő munkáját ismerték el a kitüntetéssel.

Gratulálunk a pedagógusoknak!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Fánkot sütöttek és maszkokat készítettek a Zsoldosban

Szabó Viktor

Robbantanak Szentes közelében!

Szabó Viktor

Fenntarthatósági Munkacsoport alakult a Horváth Mihály Gimnáziumban

Szabó Viktor

3D-s kiállítás nyílik Szentesen

Szabó Viktor

Kapuszárnyat lopott egy páros Szentesen, az ügyben nyomozás indult

Szabó Viktor

Partrendezés volt a Kurca partján

Szabó Viktor

Ez a X. Civil véradó hét – Szentesen és Mindszenten is várják a véradókat

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi testnevelő is kapott elismerést

Szabó Viktor

A polgárőröknek (is) köszönhetően probléma mentesen űzték el a telet Szentesen

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább