Szentes

Szentesi oktatóit is díjazta a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum

A Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum június 6-án köszöntötte az országos eredményt elérő diákok felkészítő oktatóit, illetve átadták a Hódmezővásárhelyi SZC Kiválósági Díjait is Hódmezővásárhelyen, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

Köszöntő beszédében Kincses Tímea, a HSZC főigazgatója elmondta, hogy mindenki számára meghatározóak azok az élmények, az a tapasztalás, amit az iskolából elvisz magával. „Egész életünkre kihat, ha értő, támogató pedagógusokkal találkozunk. Amikor a pedagógushivatást választjuk, óriási felelősséget vállalunk: ettől a pillanattól fogva meghatározó szerepet töltünk be abban, milyen érzésekkel lépnek be nap nap után a diákok az iskolába, mennyire elégedett a szülő az oktatás színvonalával, milyen a megítélése az adott településen intézményünknek és hogyan vélekedik a társadalom rólunk. Valóban nem könnyű pálya a miénk! De a nehézségeken túl fontos, hogy megéljük a szakmánk szép pillanatait is!” – fogalmazott a főigazgató.

A köszöntők után egy előadást hallhattak a megjelent pedagógusok Dr. Szabó Éva pszichológustól, a Szegedi Tudományegyetem, Pszichológiai Intézet egyetemi docensétől a tanári pálya értékeiről, nehézségeiről és az azokkal való megküzdés néhány lehetőségéről.

Az ünnepségen köszöntötték az országos eredményt elért tanulók felkészítő tanárait. Az alábbi szentesi pedagógusok felkészítő munkáját ismerte el a HSZC vezetése:

HSZC Szentesi Boros Sámuel Technikum:

 • Dudás-Szabóné Deák Judit

HSZC Szentesi Pollák Antal Technikum:

 • Hajdú Zoltán
 • Remzső Sándor
 • Ágoston Csaba
 • Bánfi János

HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum:

 • Csetfalvi Enikő Pálma
 • Rácz István
 • Mácsai Erzsébet
 • Medgyesi Arnoldné
 • Meszlényi Tamásné
 • Tonomárné Dancsó Erika
 • Presztóczki Veronika

Kincses Tímea főigazgató asszony és Hegedűs Zoltán, a HSZC kancellárja átadta a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Kiválósági Díjait is. Dudás-Szabóné Deák Judit, a Hódmezővásárhelyi SZC Szentesi Boros Sámuel Technikum oktatója kiváló szakmai elméleti és gyakorlati oktató tevékenységéért kapta meg a díjat. Bertáné Csépán Erzsébet, a HSZC Eötvös József Technikum pedagógusa kiváló szakmai elméleti és gyakorlati oktató tevékenységével érdemelte ki a díjat. A HSZC Szentesi Zsoldos Ferenc Technikum tanára, Madácsy Ágota kiváló oktató-nevelő munkáját ismerték el a kitüntetéssel.

Gratulálunk a pedagógusoknak!

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesen forgatott az M1 stábja

Szabó Viktor

Kinek ártott ez a lámpa, és ez a kuka?!

Szabó Viktor

Ellepi a gaz Szentest, felháborodtak a lakók

Szabó Viktor

Elektromos rollert lopott Szentesen, de gyorsan elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Szentesi lakosok verekedtek össze az utcán

Szabó Viktor

Kocsikból, házakból lopott egy szentesi és egy mindszenti lakos, nyomozás indult ellenük

Szabó Viktor

Baleset Szentesen! Vezessetek óvatosan!

Szabó Viktor

Idős embert raboltak ki Szentesen

Szabó Viktor

8 hónapos terhesen veszett nyoma a 15 éves szentesi születésű lánynak

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább