Csongrád

Teltházas volt a nyárindító buli a Körös-toroki Laguna Beach-ben

Csongrádon, a Körös-torokban már berobbant a nyári szezon: a Laguna Beach Klubban megtartották az első nyitó bulit, ami igen bíztatóra sikeredett az idényt tekintve.  

A nyár a pihenés és a szórakozás időszaka. Még ki sem hevertük a nem feltétlenül hideg téli időszakot, mire észrevétlenül megérkezett a nyár. A hirtelen 26 fok körüli hőmérséklet sokakat megviselt egy kissé, de hamar hozzászokunk, hiszen a nyarat mindenki várja. A természetes vizeink hőfoka még nem alkalmas a fürdőzésre, ettől függetlenül Csongrádon, a Körös-torokban már berobbant a nyári szezon: a Laguna Beach Klubban megtartották az első nyitóbulit.

A teltházas rendezvényen, mint minden alkalommal helyi és meghívott előadók is felléptek a változatos és igényes zenei kínálat érdekében. Szarvas Milán, azaz Carl Cozmo évek óta oszlopos tagja a helyi előadóknak, aki jól ismeri a fiatalok zenei igényét a stílus tekintetében. A nyitó buliról őt kérdeztük.

– Milyen tapasztalatokkal indult az idei nyár első zenei rendezvénye a Laguna Beach Klubban?

Minden évben nagyon várjuk az első alkalmat, bár az időjárás egy szabadtéri rendezvény esetében meghatározó. Ritkán van ilyen, hogy májusban, az esti órákban ennyire kellemes az idő. A fiatalok számára ez az első alkalom a bulik tekintetében és nem csak mi, hanem ők is nagyon várják. Az első zenei esemény a nyitás szempontjából meghatározó, hiszen ez indítja el az idényt, így fontos, hogy jó hangulatú legyen. Újult erővel, és meghatározó létszámú promóter csapattal ugrottunk fejest az idei nyárba.

– Ki volt a meghívott vendég az első alkalommal?

Az ország egyik elementáris, illetve a környék közkedvelt előadójával indítottuk a szezont, „Szecsei apánk” személyében. Ő az, aki több korosztályt képes kiszolgálni a változatos zenei repertoárjával, és a közösségi platformokon is nagyon aktív. A rezidens szerepet én töltöm be évek óta, ami azt jelenti, hogy a főfellépő előtti és utáni időszakban a hangulat felpörgetése az én feladatom. Ez nem olyan egyszerű, mivel fontos az összhang az este folyamán, így minden téren nagyon felkészültnek és összeszedettnek kell lennem.

– Mekkora volt az érdeklődés a nyitás szempontjából?

Évek óta szerencsére az a tapasztalatunk, hogy a nyitó eseményt nagy érdeklődés előzi meg, nem volt ez másképpen az idén sem. Teltházzal nyitottuk meg a szezont, a fiatalok végig bulizták az estét, és minden zenei stílus kirobbanó sikert aratott.

– Mi várható a 2023-as Laguna-szezon tekintetében?

Az előadók mindig meghatározzák az érdeklődést és a minőséget. Minden évben arra törekszünk, hogy a lehető legnagyobb mértékben önmagunkat is túlszárnyaljuk és a lehetőségeinkhez mérten minél változatosabb és jó hangulatú bulikat szervezzünk. A magyar zenei elit, akikkel eddig együtt dolgoztunk, többnyire csak nagykoncertes fellépéseket vállalnak, ezért ezt figyelembe vettük, és idén több dj-t hívtunk meg, mint korábban. Természetesen a közkedvelt előadók is meglátogatnak bennünket a nyáron, és én is ott leszek minden hétvégén. Számomra ez nagyon fontos és előnyös, hiszen mindig van mit tanulni, emellett pedig nagy megtiszteltetés, hogy a legnagyobbakkal dolgozhatok együtt.

– Lesz-e külföldi fellépő idén?

Természetesen a KTN Fesztiválra jönnek nagy nevek külföldről is, de a hétvégéken a magyar zenei kínálat kiemelkedő és még mindig a legnépszerűbb zenészei jönnek el, akiket a helyi közönség is nagyon szeret és kedvel. Arra is figyelnünk kell, hogy egyre többen érkeznek vidékről, ezért a belépők és a kínálat tekintetében is a legkedvezőbbet fogjuk nyújtani a közönségnek. Hosszú még a nyár, sok munka áll előttünk, és bízunk a közönségünkben – mondta el a csongrádiak egyik közkedvelt DJ-je.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Alvó barátnőjét lopta meg Csongrádon egy férfi

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak vigyázzatok! Idén a szokásosnál is korábban jöhetnek a kullancsok!

Szabó Viktor

Újabb húsvéti varázslat Csongrádon

Szabó Viktor

Hivatalos: Gyovai Zsolt a Fidesz-KDNP csongrádi polgármesterjelöltje

Szabó Viktor

Kigyulladt egy nyaraló nádteteje Csongrád külterületén

Szabó Viktor

Vadászgépek érkeznek Szentes és Csongrád fölé

Szabó Viktor

Csongrádra is fáj a foga Gyurcsány elvtelen emberének

Szabó Viktor

A csongrádi zsaruk elől nincs menekvés: felgyői tolvajt fogtak az egyenruhások

Szabó Viktor

A szentesieknek és csongrádiaknak is elérhetők az adóbevallási tervezetek – mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Szabó Viktor