Szentes

United we stand – Amerikai katonák látogattak Szentesre

2023. május 24-én a Szentesi Fokos 2023. ezredszintű tábori kihelyezési hét tervező-egyeztető értekezletét tartották a MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezrednél.

A MH Hadműveleti Csoportfőnökség Hanuska Miklós alezredes úr vezetésével és koordinálásával  tervező-egyeztető megbeszélést tartott alakulatunknál az OHIO National Guard képviselőivel – adták hírül az alakulat Facebook oldalán.  

Az amerikai katonák látogatásának célja az volt, hogy az októberben kezdődő amerikai-magyar közös kiképzési esemény gyakorlati helyszíneit tisztázzák, egyeztessék a honvédelmi katasztrófavédelmi rendszer műszaki ezred által biztosított munkacsoportjainak és operatív csoport feladatainak részleteit.

A látogatás végeztével elmondható, hogy a 14. Műszaki Ezred katonái szakmailag felkészültek és a két fél között szoros az együttműködés, hiszen a külföldi kollegák nem először tettek látogatást Szentes helyőrségben.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A színvonalas neurológiai ellátás biztosított Szentesen is

Szabó Viktor

Szentesen forgatott az M1 stábja

Szabó Viktor

Kinek ártott ez a lámpa, és ez a kuka?!

Szabó Viktor

Ellepi a gaz Szentest, felháborodtak a lakók

Szabó Viktor

Elektromos rollert lopott Szentesen, de gyorsan elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Szentesi lakosok verekedtek össze az utcán

Szabó Viktor

Kocsikból, házakból lopott egy szentesi és egy mindszenti lakos, nyomozás indult ellenük

Szabó Viktor

Baleset Szentesen! Vezessetek óvatosan!

Szabó Viktor

Idős embert raboltak ki Szentesen

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább