Szentes

25 éve a polgárok szolgálatában – köszönetet mondott Farkas Sándor

Farkas Sándor miniszterhelyettes, országgyűlési képviselő immáron 25 éve áll a polgárok szolgálatában. Ezen alkalomból a politikus köszönetet mondott mindenkinek, aki segítette munkáját az elmúlt negyedszázadban.

Csütörtökön Szentesen, a Református Nagytemplomban tartottak Hálaadó Ökumenikus Istentiszteletet, melyet Dr. Kiss-Rigó László, szeged-csanádi püspök és Fehér Csaba református lelkész celebrált. Az eseményen hálát adtak Istennek, aki erőt és kitartást adott az elmúlt 25 év munkájához, és arra kérték, továbbra is segítsen a magyaroknak megmaradni.

Az ünnepi alkalom a szentesi Megyeházán folytatódott, ahol több olyan személy is megjelent, akik Farkas Sándor közeli munkatársai voltak eddigi pályafutása során.

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója ünnepi beszédében kiemelte, hogy 25 az ország szolgálatában nagy idő. Elmondta, hogy Farkas Sándor jóban rosszban kitartott politikai közössége, és az ország érdekei mellett. A szentesi politikus még akkor is népszerű maradt, amikor országosan a jobboldal vereséget szenvedett. Kiemelte, hogy a mai nehezebb időkben, amikor az ország szuverenitása a tét, nagy szükség van az olyan bátor emberekre, mint Farkas Sándor.

Jakab István, az Országgyűlés alelnöke felelevenítette azokat az időket, amikor elkezdték a közös munkát az ünnepelttel. Említést tett arról, hogy hogyan dolgozták ki lépésről lépésre a magyar gazdákat segítő, mezőgazdaságot érintő szabályokat, és mekkora jelentősége van Farkas Sándornak az Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kialakításában.

Kövér László, a Magyar Országgyűlés elnöke beszédében kiemelte, hogy ha a jelenlegi kormány nem jutott volna hatalomra, és Magyarországon a baloldal alakíthatta volna az országot, akkor ma nem lenne ilyen fejlett és gazdag a hazánk. A jobboldali kormányzás vitathatatlanul és számokkal bizonyíthatóan sikertörténet, ami rányomja a bélyegét a következő esztendőkre is.

Farkas Sándor köszönőbeszédében megjegyezte, hogy nagy betűkkel kell kiemelni, felírni a dicsőségfalra mindazokat, akik támogatása révén megadatott, hogy a jobboldali közösséget egybekovácsoló közös ügyet – az ország ügyét és az agrárium ügyét – az országgyűlésben az elmúlt 25 évben és a jövőben is képviselni tudja.

„Bár a pódiumon legtöbbször mi állunk és a média hasábjain is mi szerepelünk, egy pillanatra sem szabad elfelejtenünk, hogy egy közösség bizalmából kerültünk oda. Választópolgárok csoportjait képviseljük, a háttérből vagy mellettünk állva nagyon sokan segítik a munkánkat, és feléjük első perctől az utolsóig felelősséggel tartozunk. Az elmúlt 25 évben kapott támogatásért ezért ma szívből köszönetet szeretnék mondani” – hangzott el a képviselő beszédében.

A politikus kifejtette, hogy az elmúlt 25 év során számára az okozta a legnagyobb örömet, amikor a helyi vagy tágabb közösség összefogását tapasztalta. Az általa képviselt térség sokat fejlődött az elmúlt negyedszázadban, és ma már szinte rá sem lehet ismerni a településekre. „Meggyőződésem, hogy a miénkhez hasonló, szinte már családdá formálódott közösségek azok, amelyeknek jövője van, s amelyek mindig szilárdan megállnak a lábukon.  Ahogy az istentisztelet hálaadás az Úristen felé, úgy ez a mai ünnepség köszönetnyilvánítás felétek, a nekem nyújtott támogatásért! Köszönöm mindenkinek az elmúlt 25 évet!” – zárta sorait Farkas Sándor.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A polgármester már hónapokkal ezelőtt jóváhagyta a HMG és a Lajtha együttműködését

Szabó Viktor

Ismét segítségre van szükség, Cs3.hu Család! Találjuk meg a szentesről eltűnt Vida Vivien Patríciát!

Szabó Viktor

Olvasónk, András: Hoztam 3 lehetséges okot, ami miatt a polgármester és Varga Feri harcol a szentesi iskolák ellen

Szabó Viktor

Szentesi Fidesz: Hagyják abba a szentesi iskolák lejáratását!

Szabó Viktor

Korosztályos vidék teniszbajnokság lesz Szentesen

Szabó Viktor

300 milliós hitelt vett fel Szentes

Szabó Viktor

Séta a szentesi vasúti relikviák között

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor

Csongrádról és Szentesről is érkeztek a Harcművészek a határon túliakért elnevezésű programra

Szabó Viktor