Sport Szentes

Hazai pályán szurkolhatunk a szentesi úszóknak

A hétvégén rendezik meg Szentesen az „Óvodától az Olimpiáig” Nemzetközi úszóversenyt, amin kiváló hangulat és kőkemény karcsapások várhatóak.

Május 20-án és 21-én irány a Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszoda, ahol körülbelül 25 szentesi versenyzőnek szoríthatunk. Szenczy Nóri, a Szentes Városi Úszó Club edzőjétől megtudtuk, hogy a legkisebbek kihagyni kényszerülnek a mostani versenyt, hiszen egy betegség ütötte fel a fejét a csoportban, így elővigyázatosságból pihenőt kaptak. Az idősebbek azonban teljes erőbedobással készülnek a megmérettetésre.

Minden korosztálynak más célja van a versenyen. A legnagyobbaknak, akik már az országos bajnokságok résztvevői lehetnek, nekik cél a szintidők megúszása, akinek pedig már ez megvan, rá szeretne erősíteni az idejére. A kicsiknek pedig hatalmas élmény lesz hazai közönség előtt úszni, és ez nagy motiváció lesz nekik.

A tréner halkan megsúgta, hogy szeretnének az első háromban végezni csapatszinten, ami nem lesz egyszerű, ugyanis az ország egész területéről érkeznek úszók.

A verseny eredményeit ITT LEHET élőben követni!

Hajrá, Szentes!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elektromos rollert lopott Szentesen, de gyorsan elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Szentesi lakosok verekedtek össze az utcán

Szabó Viktor

Kocsikból, házakból lopott egy szentesi és egy mindszenti lakos, nyomozás indult ellenük

Szabó Viktor

Baleset Szentesen! Vezessetek óvatosan!

Szabó Viktor

Idős embert raboltak ki Szentesen

Szabó Viktor

8 hónapos terhesen veszett nyoma a 15 éves szentesi születésű lánynak

Szabó Viktor

Rablópárost fogtak a szentesi rendőrök

Szabó Viktor

Csótányinvázió van Szentesen! + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Ismét dagad a mellünk a büszkeségtől: Bodrogi Gyula is a szentesi múzeumot ajánlja – VIDEÓ!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább