Sport Szentes

Hazai pályán szurkolhatunk a szentesi úszóknak

A hétvégén rendezik meg Szentesen az „Óvodától az Olimpiáig” Nemzetközi úszóversenyt, amin kiváló hangulat és kőkemény karcsapások várhatóak.

Május 20-án és 21-én irány a Dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszoda, ahol körülbelül 25 szentesi versenyzőnek szoríthatunk. Szenczy Nóri, a Szentes Városi Úszó Club edzőjétől megtudtuk, hogy a legkisebbek kihagyni kényszerülnek a mostani versenyt, hiszen egy betegség ütötte fel a fejét a csoportban, így elővigyázatosságból pihenőt kaptak. Az idősebbek azonban teljes erőbedobással készülnek a megmérettetésre.

Minden korosztálynak más célja van a versenyen. A legnagyobbaknak, akik már az országos bajnokságok résztvevői lehetnek, nekik cél a szintidők megúszása, akinek pedig már ez megvan, rá szeretne erősíteni az idejére. A kicsiknek pedig hatalmas élmény lesz hazai közönség előtt úszni, és ez nagy motiváció lesz nekik.

A tréner halkan megsúgta, hogy szeretnének az első háromban végezni csapatszinten, ami nem lesz egyszerű, ugyanis az ország egész területéről érkeznek úszók.

A verseny eredményeit ITT LEHET élőben követni!

Hajrá, Szentes!


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szerhij Rebrov lett az ukrán labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya

cs3_admin

Szentesre érkezik Bohár Dániel

Szabó Viktor

Kiváló szentesi tánceredményeket hozott a hétvége

Szabó Viktor

A zenét ünneplik Szentesen

Szabó Viktor

Hazai pályán zárták a szezont az ifjú csongrádi vízilabdások

Szabó Viktor

Fiatalokat meghazudtoló időket úsztak a szeniorok Csongrádon

Szabó Viktor

Segítsünk a Koszovóban súlyosan megsérült magyar katonának! Sürgősen vérre van szüksége

Szabó Viktor

Pillanatok alatt elfogták a rendőrök a szentesi tolvajt

Szabó Viktor

Bajnok lett a szentesi Zsoldos csapata

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább