Mindszent Szegvár Szentes

A katasztrófavédelem menti meg a szentesieket a szúnyogoktól

Fellélegezhetnek Szentes lakói ugyanis a városvezetéssel ellentétben a katasztrófavédelem szúnyoggyérítést rendelt el a városban.

A Fidelitas helyi csoportja már finoman utalt rá, hogy a polgármesternek intézkednie kellene, hiszen sok a vérszívó a településen. Ez azonban nem hatotta meg Szentes vezetését, így maradt a csapkodás.

Most azonban úton a felmentősereg, hiszen a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tényleg komolyan veszi a feladatát, és próbál enyhíteni a szúnyoginvázión. Május 22-én, a napnyugta utáni órákban várható a melegködös autó, eső esetén pedig a következő napokban lesz a gyérítés.

Szintén május 22-én a szegvári szúnyogok is retteghetnek, hiszen a katasztrófavédelem munkatársai ott is kezelésbe veszik azokat.

Mindszenten az önkormányzat saját forrásból május elején már elrendelt egy szúnyoggyérítést, így a településen május 22-én az első bevetést túlélő vérszívókra fognak vadászni.

Az alkalmazott szúnyogirtó szer a kijuttatott csekély mennyiségben (0,6 liter/hektár) kizárólag az érzékenyebb rovarokat pusztítja el, melegvérű állatokra, emberre nem veszélyes, hatóanyaga néhány óra alatt lebomlik.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Bozó Zoltán megelőzte Szabó Zoltánt

Szabó Viktor

Ismét közpénzből kampányolnak Szabó Zoltánék

Szabó Viktor

Bozó Zoltán is reagált az aljas lejáratókampányra

Szabó Viktor

Olaszországban parádézott a mindszenti úszózseni

Szabó Viktor

Belharcok a mindszenti baloldalon

Szabó Viktor

Tudjon meg többet a férfi-női konfliktusok kezeléséről!

Szabó Viktor

Sok sikert szentesi, csongrádi és környékbeli diákok!

Szabó Viktor

BREAKING! Megtalálták a szentesi gyilkosság elkövetőjét!

Szabó Viktor

Szabó Zoltánék megkezdték lejáratókampányukat

Szabó Viktor