Szentes

Vásárhelyi versenyen lettek harmadikok a Horváth Mihály Gimnázium diákjai

Egy hódmezővásárhelyi iskola által indított angol és német nyelvű versenyen teljesítettek kiválóan a szentesi diákok, akik a 3. helyet elcsípve okoznak nekünk büszkeséget.

Tavaly október végén a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ támogatásával a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola Nature Tour címmel, 3 fordulós környezetre való nevelést célzó levelező versenyt hirdetett meg 5-6. és 7-8. osztályos kategóriában angol és német nyelven – számolt be közösségi oldalán a HMG.

A versenyen induló gyerekek érdekes információkkal gazdagodtak, sok új angol és német kifejezést tanultak a természet- és környezetvédelem, valamint az űrkutatás témában. Az 1. fordulót több mint 200 diák oldotta meg. A színvonalas, tartalmas versenyen a Horváth Mihály Gimnáziumból Bullás Nóra és Bertók Nadin 8.G osztályos tanulónk az előkelő III. helyezést érték el!

Az eredményhirdetésre az Időspirál Természettudományos Élményközpontban került sor. A díjátadón részt vett Miklós Anikó tankerületi igazgató, a Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ részéről. A gyerekek felkészítő tanára Harkainé Drahota-Szabó Barbara tanárnő volt.

Hatalmas gratula a csajoknak, csak így tovább!

Fotók: Horváth Mihály Gimnázium Facebook oldala


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesre érkezik Bohár Dániel

Szabó Viktor

Kiváló szentesi tánceredményeket hozott a hétvége

Szabó Viktor

A zenét ünneplik Szentesen

Szabó Viktor

Segítsünk a Koszovóban súlyosan megsérült magyar katonának! Sürgősen vérre van szüksége

Szabó Viktor

Pillanatok alatt elfogták a rendőrök a szentesi tolvajt

Szabó Viktor

Bajnok lett a szentesi Zsoldos csapata

Szabó Viktor

Hazai pályán: Szentesi Zöld László lesz a könyvtár vendége

Szabó Viktor

A szentesi Pollák is megemlékezett a békediktátumról

Szabó Viktor

A szentesi tanárok nem kértek a “viking tapsos” baloldali provokációból

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább