Szentes

Felmérést indít a Koszta József Múzeum

Szentesi lakosoknak, ezen belül a szülőknek, diákoknak, érettségire készülőknek, és nem utolsó sorban felnőtt nyelvtanulóknak, akiknek eddig gondjuk volt az idegen nyelvek elsajátításával intézte felhívását a Koszta József Múzeum a Facebook oldalán.

“2023 szeptemberétől múzeumamdragógiai programunkon belül, speciális nyelvi stúdiumokat kívánunk tartani kreatív, profi nyelvtanárokkal angol, francia, olasz, orosz és német nyelvekből, azok részére, akik emelt szintű érettségire készülnek, vagy nyelvvizsgára. Azoknak is ajánlott ez az új múzeumi, indirekt módszertan, akik csak egyszerűen szeretnék stabillá tenni a társalgási szintű ismereteiket.

Tárlatvezetések, pedagógiai foglalkozások, restaurációs munkák során, régészeti leletek értékelése és helyszíni ásatások közben az adott idegen nyelven folyik majd a társalgás. Bővül a szókincs, kitisztult a nyelvtan a fejben, ami eddig nehéz volt, egy csapásra érthetővé, használhatóvá, alkalmazhatóvá érik a fejben, közben észre sem vesszük, hétről-hétre fejlődünk, magolás, görcsölés nélkül.

Múzeumunk szeretné felmérni az igényeket Szentesen. Kérünk mindenkit, hogy akiket érdekel ez az elérhető árakon szervezett egyéni lehetőség, azok írjanak nekünk, jelentkezzenek az igazgatosag@kosztamuzeum.hu címünkön keresztül, elérhetőség megjelölésével együtt 2023. május 26-ig.

Reméljük egy újabb elemmel tud bővülni az eszköztárunk, ismét bizonyítva, a múzeumi művelődés mennyire sokszínű, és értékeket hordozó tulajdonságokkal rendelkezik.

Szeretettel várjuk a jelentkezőket.” – írták.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Ezernél is több thai érkezett Szentesre békétlenséget szítani

Szabó Viktor

Több képviselőt is kizártak Szentesen egy önkormányzati programból

Szabó Viktor

Zseniális videóval készült a Zsoldos a magyar költészet napjára

Szabó Viktor

Sziijártó Péterrel tárgyalt Bozó Zoltán

Szabó Viktor

Gólyákat mentettek szentesi állatvédők

Szabó Viktor

Politikai hangulatkeltésre akarják felhasználni Szentesen a Budapest Honvédot

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Az idősek is áldozatul esnek Szabó Zoltán agresszív viselkedésének

Szabó Viktor

Óvatosan Szentes utcáin! 

Szabó Viktor