Szentes

Felmérést indít a Koszta József Múzeum

Szentesi lakosoknak, ezen belül a szülőknek, diákoknak, érettségire készülőknek, és nem utolsó sorban felnőtt nyelvtanulóknak, akiknek eddig gondjuk volt az idegen nyelvek elsajátításával intézte felhívását a Koszta József Múzeum a Facebook oldalán.

“2023 szeptemberétől múzeumamdragógiai programunkon belül, speciális nyelvi stúdiumokat kívánunk tartani kreatív, profi nyelvtanárokkal angol, francia, olasz, orosz és német nyelvekből, azok részére, akik emelt szintű érettségire készülnek, vagy nyelvvizsgára. Azoknak is ajánlott ez az új múzeumi, indirekt módszertan, akik csak egyszerűen szeretnék stabillá tenni a társalgási szintű ismereteiket.

Tárlatvezetések, pedagógiai foglalkozások, restaurációs munkák során, régészeti leletek értékelése és helyszíni ásatások közben az adott idegen nyelven folyik majd a társalgás. Bővül a szókincs, kitisztult a nyelvtan a fejben, ami eddig nehéz volt, egy csapásra érthetővé, használhatóvá, alkalmazhatóvá érik a fejben, közben észre sem vesszük, hétről-hétre fejlődünk, magolás, görcsölés nélkül.

Múzeumunk szeretné felmérni az igényeket Szentesen. Kérünk mindenkit, hogy akiket érdekel ez az elérhető árakon szervezett egyéni lehetőség, azok írjanak nekünk, jelentkezzenek az igazgatosag@kosztamuzeum.hu címünkön keresztül, elérhetőség megjelölésével együtt 2023. május 26-ig.

Reméljük egy újabb elemmel tud bővülni az eszköztárunk, ismét bizonyítva, a múzeumi művelődés mennyire sokszínű, és értékeket hordozó tulajdonságokkal rendelkezik.

Szeretettel várjuk a jelentkezőket.” – írták.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesre érkezik Bohár Dániel

Szabó Viktor

Kiváló szentesi tánceredményeket hozott a hétvége

Szabó Viktor

A zenét ünneplik Szentesen

Szabó Viktor

Segítsünk a Koszovóban súlyosan megsérült magyar katonának! Sürgősen vérre van szüksége

Szabó Viktor

Pillanatok alatt elfogták a rendőrök a szentesi tolvajt

Szabó Viktor

Bajnok lett a szentesi Zsoldos csapata

Szabó Viktor

Hazai pályán: Szentesi Zöld László lesz a könyvtár vendége

Szabó Viktor

A szentesi Pollák is megemlékezett a békediktátumról

Szabó Viktor

A szentesi tanárok nem kértek a “viking tapsos” baloldali provokációból

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább