Szentes

Felmérést indít a Koszta József Múzeum

Szentesi lakosoknak, ezen belül a szülőknek, diákoknak, érettségire készülőknek, és nem utolsó sorban felnőtt nyelvtanulóknak, akiknek eddig gondjuk volt az idegen nyelvek elsajátításával intézte felhívását a Koszta József Múzeum a Facebook oldalán.

“2023 szeptemberétől múzeumamdragógiai programunkon belül, speciális nyelvi stúdiumokat kívánunk tartani kreatív, profi nyelvtanárokkal angol, francia, olasz, orosz és német nyelvekből, azok részére, akik emelt szintű érettségire készülnek, vagy nyelvvizsgára. Azoknak is ajánlott ez az új múzeumi, indirekt módszertan, akik csak egyszerűen szeretnék stabillá tenni a társalgási szintű ismereteiket.

Tárlatvezetések, pedagógiai foglalkozások, restaurációs munkák során, régészeti leletek értékelése és helyszíni ásatások közben az adott idegen nyelven folyik majd a társalgás. Bővül a szókincs, kitisztult a nyelvtan a fejben, ami eddig nehéz volt, egy csapásra érthetővé, használhatóvá, alkalmazhatóvá érik a fejben, közben észre sem vesszük, hétről-hétre fejlődünk, magolás, görcsölés nélkül.

Múzeumunk szeretné felmérni az igényeket Szentesen. Kérünk mindenkit, hogy akiket érdekel ez az elérhető árakon szervezett egyéni lehetőség, azok írjanak nekünk, jelentkezzenek az igazgatosag@kosztamuzeum.hu címünkön keresztül, elérhetőség megjelölésével együtt 2023. május 26-ig.

Reméljük egy újabb elemmel tud bővülni az eszköztárunk, ismét bizonyítva, a múzeumi művelődés mennyire sokszínű, és értékeket hordozó tulajdonságokkal rendelkezik.

Szeretettel várjuk a jelentkezőket.” – írták.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Már csak 100 km hiányzik Cseuz Lászlónak Párizsig

Szabó Viktor

Pingpongasztalt kaptak az Apponyi tér környéki szentesi gyerekek

Szabó Viktor

Halálos baleset: Vonat elé hajtott agy autó Szentes és Csongrád között

Szabó Viktor

Újra együtt a Fivérek

Szabó Viktor

Kiválóan szerepelt a szentesi Pengő László a Szervátültetettek és Művesekezeltek Európa-Bajnokságán, Lisszabonban

Szabó Viktor

Elöntötte Szentest az eső: 60 milliméter zúdult le

Szabó Viktor

Óriási showt nyomott Majka a Krimóban

Szabó Viktor

A Szentesi Járási Ügyészség vádat emelt egy diákját megkörnyékező tanár ellen

Szabó Viktor

Farkas Sándor: lassan minden akadály elhárul a 451-es felújítása elől

Szabó Viktor