Szentes

Felmérést indít a Koszta József Múzeum

Szentesi lakosoknak, ezen belül a szülőknek, diákoknak, érettségire készülőknek, és nem utolsó sorban felnőtt nyelvtanulóknak, akiknek eddig gondjuk volt az idegen nyelvek elsajátításával intézte felhívását a Koszta József Múzeum a Facebook oldalán.

“2023 szeptemberétől múzeumamdragógiai programunkon belül, speciális nyelvi stúdiumokat kívánunk tartani kreatív, profi nyelvtanárokkal angol, francia, olasz, orosz és német nyelvekből, azok részére, akik emelt szintű érettségire készülnek, vagy nyelvvizsgára. Azoknak is ajánlott ez az új múzeumi, indirekt módszertan, akik csak egyszerűen szeretnék stabillá tenni a társalgási szintű ismereteiket.

Tárlatvezetések, pedagógiai foglalkozások, restaurációs munkák során, régészeti leletek értékelése és helyszíni ásatások közben az adott idegen nyelven folyik majd a társalgás. Bővül a szókincs, kitisztult a nyelvtan a fejben, ami eddig nehéz volt, egy csapásra érthetővé, használhatóvá, alkalmazhatóvá érik a fejben, közben észre sem vesszük, hétről-hétre fejlődünk, magolás, görcsölés nélkül.

Múzeumunk szeretné felmérni az igényeket Szentesen. Kérünk mindenkit, hogy akiket érdekel ez az elérhető árakon szervezett egyéni lehetőség, azok írjanak nekünk, jelentkezzenek az igazgatosag@kosztamuzeum.hu címünkön keresztül, elérhetőség megjelölésével együtt 2023. május 26-ig.

Reméljük egy újabb elemmel tud bővülni az eszköztárunk, ismét bizonyítva, a múzeumi művelődés mennyire sokszínű, és értékeket hordozó tulajdonságokkal rendelkezik.

Szeretettel várjuk a jelentkezőket.” – írták.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesi gyilkosságokat mutatnak be szerdán a könyvtárban

Szabó Viktor

Szentes mellett, Cserebökénynél bukkant fel egy fura madár

Szabó Viktor

Óriási büszkeség: országos HMG-s siker a Kazinczy-versenyen

Szabó Viktor

Baleset a szentesi elkerülőn! – Félpályás útzár van a helyszínen! 

Szabó Viktor

Diákolimpián remekeltek a Zsoldos focicsapatai

Szabó Viktor

Szentesi, csongrádi vállalkozók figyelem, fontos nap lesz a hétfő! 

Szabó Viktor

BREAKING! Felsőoktatási intézmény érkezik Szentesre

Szabó Viktor

Szentesen is megindult a választási kampány + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Bozó Zoltán: Minden új dolog csak akkor lehet igazán sikeres, ha minél több embernek a céljait szolgálja

Szabó Viktor