Szentes

Pénteken újra műszakiak napja Szentesen

Mára már hagyományosnak tekinthető, hogy a szentesi MH II. Rákóczi Ferenc 14. Műszaki Ezred különleges programkavalkáddal ünnepli meg a műszakiak napját. Nem lesz ez másként idén sem: április 28-án a megszokott látványgazdag rendezvény regionális toborzónappal bővül.

„Legyél te is 14-es!” – áll a rendezvényt népszerűsítő szórólapon. És ennek az ezred minden feltételt biztosít is azok számára, akik április 28-án, pénteken ellátogatnak a szentesi alakulathoz (Szentes, Csongrádi út 108.), hiszen az ezred eszközeinek színe-java terítéken lesz. Ha mindez nem lenne elég, többek között lesznek különböző katonai és rendőri bemutatók, ejtőernyős célbaugrás, térzene pedig a helyőrségi zenekar által.

Az egyenruhás programok mellett olyan érdekességek miatt is érdemes lesz ellátogatni a nyílt napra, mint egy kutyaszánhúzó expedíciós tábori kiállítás, makett és dinamikus modell bemutató, ügyességi versenyek és erőpróbák.

Mindezek mellett az ezred rajzpályázatot is hirdet az 5-10 éves korosztályú látogatók között: „Műszakiak napján jártam” címmel várják a laktanyai nyílt napon szerzett élményeik nyomán papírra vetett alkotásait május 17-ig bezárólag.

A rendezvényről és a pályázatról további információk megtekinthetők az ezred Facebook-oldalán.

honvedelem.hu

Kiemelt kép: Facebook/MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Szentesre érkezik Bohár Dániel

Szabó Viktor

Kiváló szentesi tánceredményeket hozott a hétvége

Szabó Viktor

A zenét ünneplik Szentesen

Szabó Viktor

Segítsünk a Koszovóban súlyosan megsérült magyar katonának! Sürgősen vérre van szüksége

Szabó Viktor

Pillanatok alatt elfogták a rendőrök a szentesi tolvajt

Szabó Viktor

Bajnok lett a szentesi Zsoldos csapata

Szabó Viktor

Hazai pályán: Szentesi Zöld László lesz a könyvtár vendége

Szabó Viktor

A szentesi Pollák is megemlékezett a békediktátumról

Szabó Viktor

A szentesi tanárok nem kértek a “viking tapsos” baloldali provokációból

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább