Vélemény

Jeszenszky Zsolt: Jamie Lee Curtis magyarul vette át az Oscar-díját?

„Jamie Lee Curtis ugyanis nem az Oscar-gálán, a díj átvételekor, a színpadon adott elő egy magyar népdalt, hanem az eseményt követő sajtótájékoztatón. Ahol virtuálisan – vagyis online – jelenlévők kérdéseire is válaszoltak a nyertesek. Jamie Lee-t egy Magyarországgal kapcsolatos kérdést is kapott egy bizonyos Anikótól. De azért ne gondoljunk valami »demokratikus Oscarra«, ahol random Anikók is kérdezhetnek a sztároktól; ez az Anikó a nálunk is ismert tévés-újságíró, a hollywoodi külföldi tudósítók szervezetének tagja, a tavalyi hamis Scarlett Johansson interjú kapcsán kissé kínos helyzetbe került Návai Anikó. De ettől még a kérdés jó volt, és valóban bájos volt, ahogy válaszként Jamie Lee belekezdett a »Katica, katica, felmászott a fára« dalba. Annak pedig külön örülünk, hogy hozzátette: büszke a magyar örökségére.

De ez sem egészen úgy történt tehát, hogy amikor ezt elmondta, akkor a közönség részéről látványosan elmaradt a taps. Ugyanis nem volt közönség, mivel – még egyszer – ez nem a gálán történt, hanem egy online-sajtótájékoztatón. Persze, csábító lehet azon méltatlankodni, hogy a degenerált, elhülyült, globalista-neomarxista hollywoodi közeg ellenséges velünk, magyarokkal szemben, miközben előszeretettel forgatnak filmeket nálunk, mert olcsók vagyunk, ugyanakkor képzett a munkaerő, jó az infrastruktúra, stb. De ha ezt a narratívát toljuk, azzal épp a libsiknek adunk muníciót, akik erre fel rákezdhetnek a szokásos mantrájukra (és néhány beszélő fejük a Facebookon már persze, rá is kezdett), hogy külföldön utálnak minket, elszigetelődtünk, blablabla…

Valószínűleg a degenerált, elhülyült, globalista-neomarxista hollywoodi közeg tényleg nem szeret minket. Pontosabban nyilván a nagy részüknek fogalma sincs, hogy egyáltalán létezik egy ilyen ország, de vannak köztük a George Clooney-k, akiknek valaki elmondta, hogy létezünk és nem szabad minket szeretni, mert pfúj Orbán… De ez a degenerált, elhülyült, globalista-neomarxista hollywoodi közeg egyáltalán nem jelenti egész Amerikát. Ott is vannak normális emberek. És egyáltalán nem utálják a magyarokat, Magyarországot.

Úgyhogy ne adjunk muníciót azoknak, akik viszont igen. A degenerált, elhülyült, globalista-neomarxista belpesti közeget ne segítsük az Oscar-díjátadóval és Jamie Lee Curtis-szel kapcsolatos fals információkkal abban, hogy ön- és magyargyűlöletüket habzó szájjal kiélhessék.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Dunai Ede: Megőrülök ettől az “ez a realitás” dumától

Szabó Viktor

Csalódott HMG-s szülő: a helyi baloldal ismét jól átverte a szentesieket

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát

Szabó Viktor

Hont András: A csodás fészbukértelmiség és az egyéb magyar szürkeállomány szerint itt minden Orbán

Szabó Viktor

Orbán Viktor: Győzni kell!

Szabó Viktor

Moderari: Ha holnap el kellene indulnom…

Szabó Viktor

Stefan Streit: Hagyjuk a jól működőt haladni és ne akarjuk a felépítettet rombolni

Szabó Viktor

A Magyar Péter Színház bemutatja: Pünkösd Szentesen

Szabó Viktor

Gladden Pappin: Bölcsen tenné az EU, ha Magyarország példáját követné

Szabó Viktor