Vélemény

Moderari: A világ legmakacsabb madara

A magyar Országgyűlés ellenzéki tagjai közül 2022-ben megalakult az LMBTQ képviselőcsoport, akik a Magyarországon – szerintük – élő öt-hatszázezer homoszexuális irányultságú ember képviseletét vállalták fel. (Csendben jegyzem meg, hogy az IPSOS 2021-es nemzetközi felmérése szerint Magyarországon a lakosság 1%-a, azaz körülbelül szűk százezer ember vonzódik a saját neméhez.)

E kiváló honatyák és honanyák a minap közleményükben a miniszterelnök évértékelő beszédét a maguk részéről homofóbnak találták, ami megsérti az LMBTQ „társadalmat”.

A miniszterelnökünk ugyanis évértékelőjében – a felelős megnevezése nélkül – el merte ítélni a 15 éves diákjával szexuális viszonyt folytató tanár tettét.

Ezzel együtt Orbán Viktor még véletlenül sem beszélt az inkriminált viszony homoszexuális jellegéről. Nagyon határozottan tört viszont pálcát afölött, hogy egy felnőtt, korosodó tanár elcsábította a tőle érzelmileg függő fiatal diákot, – kihasználva lelki labilitását, válságát – és szexuális aktust végzett vele.

Meggyőződésem, hogy ezt a cselekményt a miniszterelnökkel együtt minden ép lelkű ember elítéli. A homoszexuálisok is! Attól, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, az erkölcsi iránytűje pont ugyanolyan jól működik, mint annak, aki az ellenkező nemet szereti.

Az LMBTQ képviselőcsoport közleménye szerint ez az erkölcsi ítélet mégis „kirekesztő” és összemossa az LMBTQ társadalmat a pedofil bűnelkövetőkkel, valamint megsérti a magyar homoszexuálisokat.

Hazudnak? Persze, megint; és ezzel a nyilatkozattal még nem is ez a legnagyobb baj. Az ilyen ostoba ellenzéki politikai nyilatkozatok mossák össze a perverziók miatt érzett természetes megbotránkozást a homoszexualitással és a homofóbiával. Pedig – ahogy a szülőfalumban mondják – nem egy a szőr a selyemmel.

Amikor az ellenzéki képviselők fenti nyilatkozatukhoz hasonlóan megtagadják a valóságot, arról mindig a világ legmakacsabb madara jut eszembe: a sün, ami csak akkor hajlandó repülni, ha felrúgják.

Moderari


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Kötter Tamás: Az Unió politikusai mindent egy lapra, Oroszország totális vereségére tettek fel

tk_arpad

Kocsis Máté: Kárpátaljai testvéreinknek végig kell nézniük, hogy a halottasházak megtelnek rokonaik holttestével

tk_arpad

Moderari: Magyarország államformája

tk_arpad

Skrabski Fruzsina: Tisztázzuk: az EU nem segélyt tart vissza, hanem a mi pénzünket!

tk_arpad

Jeszenszky Zsolt: Jamie Lee Curtis magyarul vette át az Oscar-díját?

tk_arpad

Szentesi Zöldi László: A győzelemhez

tk_arpad

Bayer Zsolt: Ez így nem mehet tovább!

tk_arpad

Orbán Viktor: Magyarország vezetése elég erős ahhoz, hogy távol tartsa az országot a háborútól

tk_arpad

Hámori Tamás: Gyurcsány megint adta magát

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább