Vélemény

Moderari: A világ legmakacsabb madara

A magyar Országgyűlés ellenzéki tagjai közül 2022-ben megalakult az LMBTQ képviselőcsoport, akik a Magyarországon – szerintük – élő öt-hatszázezer homoszexuális irányultságú ember képviseletét vállalták fel. (Csendben jegyzem meg, hogy az IPSOS 2021-es nemzetközi felmérése szerint Magyarországon a lakosság 1%-a, azaz körülbelül szűk százezer ember vonzódik a saját neméhez.)

E kiváló honatyák és honanyák a minap közleményükben a miniszterelnök évértékelő beszédét a maguk részéről homofóbnak találták, ami megsérti az LMBTQ „társadalmat”.

A miniszterelnökünk ugyanis évértékelőjében – a felelős megnevezése nélkül – el merte ítélni a 15 éves diákjával szexuális viszonyt folytató tanár tettét.

Ezzel együtt Orbán Viktor még véletlenül sem beszélt az inkriminált viszony homoszexuális jellegéről. Nagyon határozottan tört viszont pálcát afölött, hogy egy felnőtt, korosodó tanár elcsábította a tőle érzelmileg függő fiatal diákot, – kihasználva lelki labilitását, válságát – és szexuális aktust végzett vele.

Meggyőződésem, hogy ezt a cselekményt a miniszterelnökkel együtt minden ép lelkű ember elítéli. A homoszexuálisok is! Attól, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, az erkölcsi iránytűje pont ugyanolyan jól működik, mint annak, aki az ellenkező nemet szereti.

Az LMBTQ képviselőcsoport közleménye szerint ez az erkölcsi ítélet mégis „kirekesztő” és összemossa az LMBTQ társadalmat a pedofil bűnelkövetőkkel, valamint megsérti a magyar homoszexuálisokat.

Hazudnak? Persze, megint; és ezzel a nyilatkozattal még nem is ez a legnagyobb baj. Az ilyen ostoba ellenzéki politikai nyilatkozatok mossák össze a perverziók miatt érzett természetes megbotránkozást a homoszexualitással és a homofóbiával. Pedig – ahogy a szülőfalumban mondják – nem egy a szőr a selyemmel.

Amikor az ellenzéki képviselők fenti nyilatkozatukhoz hasonlóan megtagadják a valóságot, arról mindig a világ legmakacsabb madara jut eszembe: a sün, ami csak akkor hajlandó repülni, ha felrúgják.

Moderari


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasónk: Kit mi befolyásol?

Szabó Viktor

Moderari: komoly leckét adtak abból, hogy hogyan érdemes élni

Szabó Viktor

Varga Judit: itt az ideje, hogy Brüsszel kifizesse a magyar embereknek járó forrásokat!

Szabó Viktor

Stefan Streit: A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon

Szabó Viktor

Ceglédi Zoltán – Embert ölni

Szabó Viktor

Nagy István: sikeres volt az agrárpetíció, az Országgyűlés törvényben tiltotta meg a földadó kivetését

Szabó Viktor

K. Feri: a bukott baloldal hergel az orvosokkal, de megint hazudnak

Szabó Viktor

Orbán Viktor: a legfontosabb elérni a fegyverszünetet és békét teremteni

Szabó Viktor

A pofátlanság netovábbja! Jet-skivel irtották a kérészeket Csongrádnál

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább