Vélemény

Moderari: A világ legmakacsabb madara

A magyar Országgyűlés ellenzéki tagjai közül 2022-ben megalakult az LMBTQ képviselőcsoport, akik a Magyarországon – szerintük – élő öt-hatszázezer homoszexuális irányultságú ember képviseletét vállalták fel. (Csendben jegyzem meg, hogy az IPSOS 2021-es nemzetközi felmérése szerint Magyarországon a lakosság 1%-a, azaz körülbelül szűk százezer ember vonzódik a saját neméhez.)

E kiváló honatyák és honanyák a minap közleményükben a miniszterelnök évértékelő beszédét a maguk részéről homofóbnak találták, ami megsérti az LMBTQ „társadalmat”.

A miniszterelnökünk ugyanis évértékelőjében – a felelős megnevezése nélkül – el merte ítélni a 15 éves diákjával szexuális viszonyt folytató tanár tettét.

Ezzel együtt Orbán Viktor még véletlenül sem beszélt az inkriminált viszony homoszexuális jellegéről. Nagyon határozottan tört viszont pálcát afölött, hogy egy felnőtt, korosodó tanár elcsábította a tőle érzelmileg függő fiatal diákot, – kihasználva lelki labilitását, válságát – és szexuális aktust végzett vele.

Meggyőződésem, hogy ezt a cselekményt a miniszterelnökkel együtt minden ép lelkű ember elítéli. A homoszexuálisok is! Attól, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, az erkölcsi iránytűje pont ugyanolyan jól működik, mint annak, aki az ellenkező nemet szereti.

Az LMBTQ képviselőcsoport közleménye szerint ez az erkölcsi ítélet mégis „kirekesztő” és összemossa az LMBTQ társadalmat a pedofil bűnelkövetőkkel, valamint megsérti a magyar homoszexuálisokat.

Hazudnak? Persze, megint; és ezzel a nyilatkozattal még nem is ez a legnagyobb baj. Az ilyen ostoba ellenzéki politikai nyilatkozatok mossák össze a perverziók miatt érzett természetes megbotránkozást a homoszexualitással és a homofóbiával. Pedig – ahogy a szülőfalumban mondják – nem egy a szőr a selyemmel.

Amikor az ellenzéki képviselők fenti nyilatkozatukhoz hasonlóan megtagadják a valóságot, arról mindig a világ legmakacsabb madara jut eszembe: a sün, ami csak akkor hajlandó repülni, ha felrúgják.

Moderari



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor