Balástya

40 jármű ütközött 15 balesetben az M5-ös autópályán (frissítve)

A reggeli és a délelőtti órákban az M5-ös autópályán történt balesetekben összesen negyven autó ütközött mintegy tizenöt helyszínen. Összesen tizenkilenc személy sérült meg, hárman súlyosan és tizenhatan könnyebben.

Az egyik balesetben Szeged felé haladt vendégmunkásokkal az autó, amikor a mögötte érkező három gépkocsival összeütközött. Kettő kilométerrel arrébb Budapest irányába, a felüljáró alatt újabb négy autó ütközött. Három kilométerrel feljebb kilenc jármű ütközött, itt az autók elzárták a sztráda minden sávját. Újabb két kilométerrel feljebb három autó ütközött a feltorlódott kocsisorban, a fentebbi szakaszon pedig két autó ütközött egymásnak. Úgy tudjuk, hogy a balesetekben többen is megsérültek. A kiérkező tűzoltók a járműveket áramtalanították, és ahol lehetett, megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetekben résztvevő kocsikban szinte mindenhol vendégmunkások ültek.

A sofőrök valószínű fáradtak voltak és nem látási- és útviszonyoknak megfelelően vezettek, ezért történhettek az egymás utáni balesetek a reggeli ködben. Az összetört autók műszaki mentése folyamatos, a délutáni órákig is eltarthat. Ezek még a reggeli balesetek, most utána újabb karambol volt ugyanezen a szakaszon.

Fotók: Donka Ferenc- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Munkában a tűzoltók: Nyitott garázs égett Balástyán

Szabó Viktor

A hétvégén még a kerítés is kolbászból lesz Balástyán

Szabó Viktor

A balástyaiak törik legjobban a kukoricát

Szabó Viktor

Határon túli barátokkal ápolták a hagyományokat Balástyán

Szabó Viktor

Nemzetközi Folkfesztivált rendez Balástya

Szabó Viktor

Épül az iskolai konyha tetőszerkezete Balástyán

tk_arpad

Csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában

cs3_admin

Nagy Feró lesz a pénteki sztárvendég a balástyai Böllérfesztiválon

tk_arpad

Ráfutásos baleset Balástyánál

cs3_admin