Balástya

40 jármű ütközött 15 balesetben az M5-ös autópályán (frissítve)

A reggeli és a délelőtti órákban az M5-ös autópályán történt balesetekben összesen negyven autó ütközött mintegy tizenöt helyszínen. Összesen tizenkilenc személy sérült meg, hárman súlyosan és tizenhatan könnyebben.

Az egyik balesetben Szeged felé haladt vendégmunkásokkal az autó, amikor a mögötte érkező három gépkocsival összeütközött. Kettő kilométerrel arrébb Budapest irányába, a felüljáró alatt újabb négy autó ütközött. Három kilométerrel feljebb kilenc jármű ütközött, itt az autók elzárták a sztráda minden sávját. Újabb két kilométerrel feljebb három autó ütközött a feltorlódott kocsisorban, a fentebbi szakaszon pedig két autó ütközött egymásnak. Úgy tudjuk, hogy a balesetekben többen is megsérültek. A kiérkező tűzoltók a járműveket áramtalanították, és ahol lehetett, megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetekben résztvevő kocsikban szinte mindenhol vendégmunkások ültek.

A sofőrök valószínű fáradtak voltak és nem látási- és útviszonyoknak megfelelően vezettek, ezért történhettek az egymás utáni balesetek a reggeli ködben. Az összetört autók műszaki mentése folyamatos, a délutáni órákig is eltarthat. Ezek még a reggeli balesetek, most utána újabb karambol volt ugyanezen a szakaszon.

Fotók: Donka Ferenc


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Épül az iskolai konyha tetőszerkezete Balástyán

tk_arpad

Csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában

cs3_admin

Nagy Feró lesz a pénteki sztárvendég a balástyai Böllérfesztiválon

tk_arpad

Ráfutásos baleset Balástyánál

cs3_admin

Migránsok halálos balesete Balástyánál

cs3_admin

Plébániaavató ünnepség volt Balástyán

tk_arpad

Menekülő migránsok csapódtak a balástyai játszótérbe

tk_arpad

Balástyai telephelyét fejlesztette a Top Mérnök Iroda

tk_arpad

Balástyán befejeződött a Győriszéki záportározó építése

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább