Szentes

Meztelen lesz a Mikulás Szentesen?

Santa Claus resting in bath vat outside

Az adóemelések és a 250 milliós adósság után most újabb dolog borzolja a szentesi kedélyeket. A múlt héten került bejelentésre, hogy a szentesi sportuszoda 26 milliós rezsitámogatást kap a kormánytól, aminek mindenki örült a városban, hogy megoldódott a működése és nem kell kabátban járni a strandra, ennek örömére december 3-án Naturista Mikulás partit rendeznek a Szentesi Üdülőközpontban, amelyre a gyerekeket is várják!

Szentesi Sport- és Üdülőközpont hétfő délután tette közzé a közösségi oldalán a hírt, hogy december első szombatján nem egy sima Mikulás bulira várják az érdeklődőket, hanem Naturista Mikulás partit rendeznek, ahová szenzációs programokra várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A naturista szó miatt először nem tudtuk eldönteni, hogy mire gondolnak pontosan, hogy „várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt” de a plakátot tovább böngészve kiderül, hogy „a felnőtteket is megajándékozza a Mikulás!” így kiderül, hogy a gyerekekre és felnőttekre, nem valami másra.

Olvasóink bizonyára emlékeznek arra, hogy tavaly a Múzeumok Éjszakáján a város a múzeumot bezáratta és helyette erotikus műsort szervezett, most viszont, hogy a város megkapta a kormánytól a rezsitámogatást, Mikulás partit rendeznek az Üdülőközpontban, ahová a gyerekeket is várják. Nagyon reméljük, hogy a húsvéti tojáskeresést nem naturista keretek között fogják megtartani.

Frissítve:

Időközben a Szentesi Üdülőközpont oldaláról lekerült rendezvény plakátja, de a program megvalósításra kerül.

F.K.

A kiemelt kép illusztráció/Envato Elements- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Korosztályos vidéki teniszbajnokság lesz Szentesen

Szabó Viktor

300 milliós hitelt vett fel Szentes

Szabó Viktor

Séta a szentesi vasúti relikviák között

Szabó Viktor

Csongrádról és Szentesről is érkeztek a Harcművészek a határon túliakért elnevezésű programra

Szabó Viktor

Érkezik a Reptér Szentesre!

Szabó Viktor

Szentesre érkezik Majka

Szabó Viktor

BRFK: Elfogtak két férfit közösség tagja elleni erőszak miatt – egyiküket Szentesen

Szabó Viktor

Taroltak a szentesi diákok kisfilmjei

Szabó Viktor

Hivatalos: Szentes régi-új polgármestere: Szabó Zoltán Ferenc

Szabó Viktor