Szentes

Meztelen lesz a Mikulás Szentesen?

Santa Claus resting in bath vat outside

Az adóemelések és a 250 milliós adósság után most újabb dolog borzolja a szentesi kedélyeket. A múlt héten került bejelentésre, hogy a szentesi sportuszoda 26 milliós rezsitámogatást kap a kormánytól, aminek mindenki örült a városban, hogy megoldódott a működése és nem kell kabátban járni a strandra, ennek örömére december 3-án Naturista Mikulás partit rendeznek a Szentesi Üdülőközpontban, amelyre a gyerekeket is várják!

Szentesi Sport- és Üdülőközpont hétfő délután tette közzé a közösségi oldalán a hírt, hogy december első szombatján nem egy sima Mikulás bulira várják az érdeklődőket, hanem Naturista Mikulás partit rendeznek, ahová szenzációs programokra várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A naturista szó miatt először nem tudtuk eldönteni, hogy mire gondolnak pontosan, hogy „várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt” de a plakátot tovább böngészve kiderül, hogy „a felnőtteket is megajándékozza a Mikulás!” így kiderül, hogy a gyerekekre és felnőttekre, nem valami másra.

Olvasóink bizonyára emlékeznek arra, hogy tavaly a Múzeumok Éjszakáján a város a múzeumot bezáratta és helyette erotikus műsort szervezett, most viszont, hogy a város megkapta a kormánytól a rezsitámogatást, Mikulás partit rendeznek az Üdülőközpontban, ahová a gyerekeket is várják. Nagyon reméljük, hogy a húsvéti tojáskeresést nem naturista keretek között fogják megtartani.

Frissítve:

Időközben a Szentesi Üdülőközpont oldaláról lekerült rendezvény plakátja, de a program megvalósításra kerül.

F.K.

A kiemelt kép illusztráció/Envato Elements- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

3D-s kiállítás nyílik Szentesen

Szabó Viktor

Kapuszárnyat lopott egy páros Szentesen, az ügyben nyomozás indult

Szabó Viktor

Partrendezés volt a Kurca partján

Szabó Viktor

Ez a X. Civil véradó hét – Szentesen és Mindszenten is várják a véradókat

Szabó Viktor

Szentesi és csongrádi testnevelő is kapott elismerést

Szabó Viktor

A polgárőröknek (is) köszönhetően probléma mentesen űzték el a telet Szentesen

Szabó Viktor

Lövések hangja zavarhatja meg a szentesi csöndet

Szabó Viktor

Ápolót keresnek a szentesi kórház belgyógyászati szakrendelésére!

Szabó Viktor

Készenléti rendőrök oltottak el egy égő autót Szentesnél

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább