Szentes

Meztelen lesz a Mikulás Szentesen?

Santa Claus resting in bath vat outside

Az adóemelések és a 250 milliós adósság után most újabb dolog borzolja a szentesi kedélyeket. A múlt héten került bejelentésre, hogy a szentesi sportuszoda 26 milliós rezsitámogatást kap a kormánytól, aminek mindenki örült a városban, hogy megoldódott a működése és nem kell kabátban járni a strandra, ennek örömére december 3-án Naturista Mikulás partit rendeznek a Szentesi Üdülőközpontban, amelyre a gyerekeket is várják!

Szentesi Sport- és Üdülőközpont hétfő délután tette közzé a közösségi oldalán a hírt, hogy december első szombatján nem egy sima Mikulás bulira várják az érdeklődőket, hanem Naturista Mikulás partit rendeznek, ahová szenzációs programokra várják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

A naturista szó miatt először nem tudtuk eldönteni, hogy mire gondolnak pontosan, hogy „várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt” de a plakátot tovább böngészve kiderül, hogy „a felnőtteket is megajándékozza a Mikulás!” így kiderül, hogy a gyerekekre és felnőttekre, nem valami másra.

Olvasóink bizonyára emlékeznek arra, hogy tavaly a Múzeumok Éjszakáján a város a múzeumot bezáratta és helyette erotikus műsort szervezett, most viszont, hogy a város megkapta a kormánytól a rezsitámogatást, Mikulás partit rendeznek az Üdülőközpontban, ahová a gyerekeket is várják. Nagyon reméljük, hogy a húsvéti tojáskeresést nem naturista keretek között fogják megtartani.

Frissítve:

Időközben a Szentesi Üdülőközpont oldaláról lekerült rendezvény plakátja, de a program megvalósításra kerül.

F.K.

A kiemelt kép illusztráció/Envato Elements


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

United we stand – Amerikai katonák látogattak Szentesre

Szabó Viktor

27 órás horgászversenyt rendezett a hétvégén a szentesi egyesület

Szabó Viktor

Megvédték Szentest a szuperhősök

Szabó Viktor

A szentesi és a csongrádi gyógyfürdő is az ország legolcsóbbjai között van

Szabó Viktor

A szentesi katonák is tisztelegtek a magyar hősök előtt

Szabó Viktor

Tisztjelöltek jártak Szentesen

Szabó Viktor

Országjáráson a Horváth Mihály Gimnázium diákjai

Szabó Viktor

A magyar hősökre emlékeztek Szentesen

Szabó Viktor

Menekülj gonosz, érkeznek a szuperhősök Szentesre!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább