Sport

Újabb 4 évig Kubatov Gábor az FTC elnöke

A mai tisztújító közgyűlésen megválasztott elnökségi tagok ismét Kubatov Gábort választották az FTC elnökének.

A következő ciklusra is Kubatov Gábort választották a Ferencvárosi Torna Club elnökének. Erről az egyesület csütörtöki, Elek Gyula Arénában tartott tisztújító közgyűlése utáni elnökségi ülésen döntöttek titkos szavazással a frissen megválasztott elnökségi tagok. Alelnöknek újból Nyíri Zoltánt választották.

Az FTC tisztújító közgyűlésén elnökségi tagokat és a Felügyelő Bizottság (FB) tagjait választották meg. Valamennyi jelölt megkapta a szükséges szavazatszámot, így az FTC elnökségi tagja lett dr. Bácskai János, Kökény Beatrix, Kubatov Gábor, Nyíri Zoltán, Rákosi Gyula, Rékasi Tibor, Sike András, dr. Springer Miklós, valamint új tagként Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója is. FB-tag lett Dr. Balczó Gábor, Kassai György, Kerényi Botond, és új tagként Rieb György, valamint Rollkó-Turi Katalin.

A közgyűlésen a szavazás előtt az FTC elnöke, Kubatov Gábor összefoglalta az elmúlt időszak, azaz a csaknem 12 év elvégzett fontos feladatait, külön kiemelve a kezdetek nehézségeiből felépített stabilitást, valamint megemlékezett az elmúlt 4 év hazai és nemzetközi sportsikereiről, az FTC aranykorának nevezve ezt az időszakot.

Forrás, fotó: fradi.hu


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

27 órás horgászversenyt rendezett a hétvégén a szentesi egyesület

Szabó Viktor

Egy újonc és sok hiányzó a Montenegró és Litvánia elleni keretben

cs3_admin

Fantasztikus hétvégét zártak a szentesi úszók

Szabó Viktor

A 6. helyen zártak az OBI-es női vízilabdások

Szabó Viktor

Nem jött össze a bravúr, hátrányban a vízilabdás csajok

Szabó Viktor

Hazai pályán szurkolhatunk a szentesi úszóknak

Szabó Viktor

Szerbiában remekeltek a szentesi táncosok

Szabó Viktor

Világszenzáció: Marozsán Fábián álomszerű játékkal verte Carlos Alcarazt

Szabó Viktor

A kézilabdás fiaink és lányaink is diadalmaskodtak a hétvégén

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább