Sport

Újabb 4 évig Kubatov Gábor az FTC elnöke

A mai tisztújító közgyűlésen megválasztott elnökségi tagok ismét Kubatov Gábort választották az FTC elnökének.

A következő ciklusra is Kubatov Gábort választották a Ferencvárosi Torna Club elnökének. Erről az egyesület csütörtöki, Elek Gyula Arénában tartott tisztújító közgyűlése utáni elnökségi ülésen döntöttek titkos szavazással a frissen megválasztott elnökségi tagok. Alelnöknek újból Nyíri Zoltánt választották.

Az FTC tisztújító közgyűlésén elnökségi tagokat és a Felügyelő Bizottság (FB) tagjait választották meg. Valamennyi jelölt megkapta a szükséges szavazatszámot, így az FTC elnökségi tagja lett dr. Bácskai János, Kökény Beatrix, Kubatov Gábor, Nyíri Zoltán, Rákosi Gyula, Rékasi Tibor, Sike András, dr. Springer Miklós, valamint új tagként Szirmák Botond, a Provident Pénzügyi Zrt. vezérigazgatója is. FB-tag lett Dr. Balczó Gábor, Kassai György, Kerényi Botond, és új tagként Rieb György, valamint Rollkó-Turi Katalin.

A közgyűlésen a szavazás előtt az FTC elnöke, Kubatov Gábor összefoglalta az elmúlt időszak, azaz a csaknem 12 év elvégzett fontos feladatait, külön kiemelve a kezdetek nehézségeiből felépített stabilitást, valamint megemlékezett az elmúlt 4 év hazai és nemzetközi sportsikereiről, az FTC aranykorának nevezve ezt az időszakot.

Forrás, fotó: fradi.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Barátságos labdarúgó-mérkőzés: Magyarország-Görögország 2-1

tk_arpad

Madaras Norbert lett a Magyar Vízilabda Szövetség új elnöke

cs3_admin

Marco Rossi kihirdette a novemberi keretetét

Cs3

Trabzonban egygólos vereséggel zárta a csoportkört a Ferencváros

tk_arpad

Bajnokok Ligája – A keddi program

cs3_admin

Döntetlennel csoportgyőztes és nyolcaddöntős a Ferencváros

tk_arpad

Eb-selejtezők: Szerbia, Montenegró, Bulgária és Litvánia lesz a négy ellenfelünk

cs3_admin

Európa-liga – Csercseszov: két lábbal a földön kell maradni

Cs3

Teltházas boxgálát ünnepelt Hódmezővásárhely

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább