Vélemény

Szánthó Miklós: 2006 ősze, budapesti utca: szemkilövetés, rendőrattak, lovasroham

„Feri, Feri, megint szélesebb a vállnál az arc

2006 ősze, budapesti utca: szemkilövetés, rendőrattak, lovasroham. Emlékszel, te pofátlan, kommunista, »spontánprivatizációban« meggazdagodott, emberek arcába hazudó, békés tüntetőket kardlapoztató pribék? Te mersz egyáltalán megszólalni október 23., a forradalom, a pesti srácok kapcsán, aki még ’89-ben is arról beszélt, hogy a Varsói Szerződésből történő kilépés »nem aktuális«, miközben Orbán Viktor a szovjet csapatok kivonását sürgette tömegek előtt a Hősök terén?

Te odaböfögtél a sajátjaidnak Őszödön káromkodva meg primadonnáskodva, hogy menjenek vissza autófényezőnek, elküldtél mindenkit a k*rvaanyjába és elismerted, hogy az egész politikád legbelső magja a hazugság. Mikor ez kisült, akkor meg olyan nagyon »bátor« voltál, hogy valóban ráküldted a karhatalmat a saját népedre. Jó ávós reflexként ezt tanultad az apósodtól, Apró Antaltól, gondolom, miközben ünnepélyes, ebéd utáni mosollyal ültetek a levesestányér felett vasárnaponként.

Játszod itt az emberbaráti dáridót, de hangod hamis. Ti szólítjátok ki az embereket 23-án utcára, ti, az állampárti hálózataikat felhasználva ’90 után is pöffeszkedő, a kádári elvtársiaskodást finomkodó nyugati érzékenyítőkurzusokra cserélő himpellérek? »Lehet itt tüntetni. Majd megunják, hazamennek« – mondtad te 16 évvel ezelőtt, aztán amikor »nem mentek haza«, odalövettél.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Gabesz: A polgármester berúgta a kampányát! Célcsoport: diákok

Szabó Viktor

Vietnámi Facebook lájkokat vásárol egy szentesi szennyoldal?

Szabó Viktor

Szentesi Fidelitas: Hol késik a szúnyoggyérítés?!

Szabó Viktor

Hont András: 2006-ban nem 17 éveseket küldtek előre a randalírozók

Szabó Viktor

Moderari: Így nevelem a liberálisomat

tk_arpad

Szentesi Zöldi László: A magyar egység nem számmisztika

tk_arpad

Szánthó Miklós: Aki valóban Európa érdekét tartja szem előtt, az támogatja a magyar békepárti álláspontot

tk_arpad

Sergio Velasco: Itt az ideje, hogy Európa a saját útját járja

tk_arpad

Moderari: Ki gépen száll fölébe …

Pászti Dániel

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább