Mindszent

Kábítószerrel kereskedett egy mindszenti férfi

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy mindszenti férfi ügyében, aki kábítószerrel kereskedett a városban.

A megalapozott gyanú szerint egy 35 éves férfi 2020 januárja és 2021 decembere között árult kábítószert Mindszenten. A dílernél tartott kutatás során a rendőrök számos kábítószergyanús növényt, növényi törmeléket, több adag por állagú készítményt, továbbá porciózáshoz és árusításhoz szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A nyomozás során a detektívek a gyanúsított vásárlói körét is azonosították, akiket szintén eljárás alá vontak.

A mindszenti kábítószer-kereskedőt elfogták és előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatását.

Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja, fogyasztói ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték, az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére.

police.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Autókat tört fel és egy családi házból többször is lopott egy férfi Mindszenten

tk_arpad

Márki-Zay ellen tüntetnek Mindszenten?

cs3_endre

Mindszent polgármestere: szomorúnak tartom, hogy politikai haszonszerzésre használják az időseinket

tk_arpad

Halálos közlekedési baleset történt Mindszent közelében

cs3_admin

Hétvégi ház égett Mindszenten

cs3_admin

Megkezdődött a balesetet szenvedett motorvonat kiemelése Mindszenten

cs3_admin

Információnk szerint öten életüket vesztették Mindszentnél

cs3_admin

Kerékpárost sodort el egy személyautó Mindszent határában

cs3_admin

Év eleji beszélgetés Mindszent polgármesterével, Zsótér Károllyal

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább