Mindszent

Kábítószerrel kereskedett egy mindszenti férfi

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy mindszenti férfi ügyében, aki kábítószerrel kereskedett a városban.

A megalapozott gyanú szerint egy 35 éves férfi 2020 januárja és 2021 decembere között árult kábítószert Mindszenten. A dílernél tartott kutatás során a rendőrök számos kábítószergyanús növényt, növényi törmeléket, több adag por állagú készítményt, továbbá porciózáshoz és árusításhoz szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A nyomozás során a detektívek a gyanúsított vásárlói körét is azonosították, akiket szintén eljárás alá vontak.

A mindszenti kábítószer-kereskedőt elfogták és előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatását.

Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja, fogyasztói ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték, az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére.

police.hu


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Mindszent „felülmúlta” a budapesti 6 fős tüntetést

Szabó Viktor

Bekábítószerezve lopott 2 autót és egy biciklit Mindszenten, most vádat emelnek ellene

Szabó Viktor

Mindszent lesz a legsportosabb település a jövő héten

Szabó Viktor

A katasztrófavédelem menti meg a szentesieket a szúnyogoktól

Szabó Viktor

Újabb 219 millió forintos támogatást kapott Mindszent

Szabó Viktor

Szentesi művésztanár segítségével honosítják meg az élményfestést Mindszenten

Szabó Viktor

Készül a szezonra a mindszenti szabadstrand

Szabó Viktor

Ismét fényárban úszik Mindszent

Szabó Viktor

Nem lennénk a mindszenti szúnyogok helyében

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább