Mindszent

Kábítószerrel kereskedett egy mindszenti férfi

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy mindszenti férfi ügyében, aki kábítószerrel kereskedett a városban.

A megalapozott gyanú szerint egy 35 éves férfi 2020 januárja és 2021 decembere között árult kábítószert Mindszenten. A dílernél tartott kutatás során a rendőrök számos kábítószergyanús növényt, növényi törmeléket, több adag por állagú készítményt, továbbá porciózáshoz és árusításhoz szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A nyomozás során a detektívek a gyanúsított vásárlói körét is azonosították, akiket szintén eljárás alá vontak.

A mindszenti kábítószer-kereskedőt elfogták és előállították a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és az ügyészségen kezdeményezték a letartóztatását.

Ellene kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja, fogyasztói ellen pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték, az eljárás iratait vádemelési javaslattal megküldték a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség részére.

police.hu



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Saját elvtársait is szégyelli Gyurcsány mindszenti embere

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna Európa-bajnoki kerettag! 

Szabó Viktor

A mindszenti emberek segítenek, a baloldal gyűlöletet kelt

Szabó Viktor

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Mindszentre érkezik a Csík zenekar

Szabó Viktor

Megkezdődött a szúnyoggyérítés Mindszenten

Szabó Viktor

Mindszentre látogatott Fülöp Attila államtitkár

Szabó Viktor

A márciusi ifjakra emlékeztek Mindszenten

Szabó Viktor

Bejelentette indulását az első mindszenti polgármester-jelölt

Szabó Viktor