Balástya

Balástyai telephelyét fejlesztette a Top Mérnök Iroda

A Top Mérnök Iroda a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz segítségével eszközfejlesztést valósított meg.  A 10 millió forint európai uniós támogatás olyan eszközök beszerzését tette lehetővé a cég számára, amelyek nagyban hozzájárulnak a professzionálisabb működés megvalósulásához. A GINOP_PLUSZ-1.2.2.2-22 Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program Eszközbeszerzés A Top Mérnök Iroda Kft-nél c. pályázat keretében vissza nem térítendő támogatásban részesült a vállalkozás.

Sajtóközlemény:

A balástyai telephellyel rendelkező, építőipari ágazatban tevékenykedő cég számára a 10 millió forint értékű beruházás – melynek köszönhetően korszerűbb eszközök beszerzése valósult meg –, hatékonyabb munkavégzést biztosít, ezáltal növelve a vállalat eredményességét és versenyképességét a piacon. Az eszközfejlesztés által gyorsabban, pontosabban végezhetők el bizonyos feladatok, így a támogatás nem csupán anyagi erőforrást nyújt, hanem felszabaduló időt, kapacitást is jelent a cég számára, aminek következtében további fejlődésre nyílik lehetőség.

A támogatás keretében beszerzésre került egy Komatsu PC 16R-3HS lánctalpas minikotró, egy IDEAL Networks NaviTek NT Plus hálózati hibakereső, egy MacBook Pro 14” M1chip laptop, valamint egy Eurotest PV Pro Set M13109 Eurotest mérőműszer.

Kiemelt kép: Polgármesteri Hivatal Balástya/forrás: Facebook


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Épül az iskolai konyha tetőszerkezete Balástyán

tk_arpad

40 jármű ütközött 15 balesetben az M5-ös autópályán (frissítve)

cs3_admin

Csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában

cs3_admin

Nagy Feró lesz a pénteki sztárvendég a balástyai Böllérfesztiválon

tk_arpad

Ráfutásos baleset Balástyánál

cs3_admin

Migránsok halálos balesete Balástyánál

cs3_admin

Plébániaavató ünnepség volt Balástyán

tk_arpad

Menekülő migránsok csapódtak a balástyai játszótérbe

tk_arpad

Balástyán befejeződött a Győriszéki záportározó építése

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább