Csongrád

Kiváló előadók, hálás közönség az idei KTN-en

A 2022-es nyár legnagyobb szabású zenei rendezvénye Csongrádon kétségtelenül a KTN Fesztivál volt. A várakozásoknak megfelelően két év kihagyás után már mindenki nagyon készült az idei jubileumi zenei eseményre. A minőségi előadókhoz híven a közönség is nagyon lelkesen bulizott a négy nap alatt. Ennek megfelelően igazán hízelgő visszajelzések érkeztek a szervezők felé, amelyek kellő inspirációt adtak a jövő tekintetében.

„Kivételesen nagy létszámban jöttek fesztiválozók vidékről is, ami eddig is jellemző volt, de nem ekkora mértékben. Hálásak vagyunk a résztvevőknek, hiszen egy nagyszabású rendezvény mit sem ér a közönség nélkül. Árarány értékben 2022-ben is a legkedvezőbb lehetőséget tudtuk kínálni a napijegyek és a bérletek tekintetében ahhoz képest, hogy a legnépszerűbb előadókat tudtuk elhozni Csongrádra, és a napi kínálat is igazán változatosra sikerült. Külföldi előadóink is voltak, ami még inkább emelte a zenei színvonal mértékét”- mondta el Túri – Nagy Róbert programszervező.

A nyár zenei kínálatában a hétvégi programok is nagy jelentőséggel bírtak, hiszen augusztus végéig, szinte minden hazai kiválóság fellépett a Laguna Beach színpadán. Ezeken a zenei eseményeken a meghívottak közül többen már évek óta visszatérő kedvencek.  „A vendégelőadók, nagyon szeretnek hozzánk jönni, kedvelik ezt a helyet, amely egyedülálló. Nem igazán van másik olyan hazai szabadtéri szórakozóhely, ahol nappali fürdőzési lehetőség is van, ezért is nagyon kedvelt a Körös-torok. Mindezek mellett a közönség is rendkívül hálás. Mint azt tudjuk, két év kimaradt, ezért sok olyan fiatal jött el, akik abba a korba léptek, hogy már látogathatják a szórakozóhelyeket. Számukra a Laguna Beach zenei hétvégi programjai voltak az első olyan lehetőségek, amelyek remélhetőleg az igényes előadókkal és változatos zenei kínálattal meghatározó élményekké váltak a nyár tekintetében. Örömteli, hogy ennyi kihagyás után, ami a zenei szórakoztatás szempontjából viszonylag hosszú időnek számít, a régió meghatározó klubja és helyszíne tudtunk maradni, ami természetesen nagymértékben a közönségnek is köszönhető. A meghívott zenészek mellett, nagyon jó dolog, hogy csongrádi lemezlovasaink is vannak, akiket az elmúlt időszakban nagyon megkedveltek, és nem felejtettek el a szórakozni vágyó emberek” – mondta el a szervező. Forró nyár, ezzel együtt forró hangulat volt a jellemző a bulik tekintetében a Körös-torokban.  Az őszi idő beálltával a klubszezon váltja a szabadtéri eseményeket, ahol továbbra is találkozhat a közönség a hazai kedvenceikkel.

T.G.


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni egy eltűnt csongrádi fiatalembert!

Szabó Viktor

Csongrád a következő télen is segít a fűtési költségek csökkentésében

Szabó Viktor

Rekordot lőttek a nagycsaládosok Csongrádon

Szabó Viktor

Új számítógépeket kapnak a HSZC szentesi és csongrádi iskolái (is)

Szabó Viktor

Féltékenységből, téglával vágtak homlokon egy férfit Csongrádon, majd ki is rabolták

Szabó Viktor

Csípőjén ment be, bokáján jött ki a villám, azóta csodás dolgok történnek a nővel, akit Csongrádon ért baleset

Szabó Viktor

Elveszett a diákod vagy személyid a KTN fesztiválon? Semmi gáz, irány a kormányablak busz!

Szabó Viktor

Csongrádon forgatott Badár Sándor

Szabó Viktor

Öveket bekapcsolni, ma indul a KTN!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább