Csongrád

Kiváló előadók, hálás közönség az idei KTN-en

A 2022-es nyár legnagyobb szabású zenei rendezvénye Csongrádon kétségtelenül a KTN Fesztivál volt. A várakozásoknak megfelelően két év kihagyás után már mindenki nagyon készült az idei jubileumi zenei eseményre. A minőségi előadókhoz híven a közönség is nagyon lelkesen bulizott a négy nap alatt. Ennek megfelelően igazán hízelgő visszajelzések érkeztek a szervezők felé, amelyek kellő inspirációt adtak a jövő tekintetében.

„Kivételesen nagy létszámban jöttek fesztiválozók vidékről is, ami eddig is jellemző volt, de nem ekkora mértékben. Hálásak vagyunk a résztvevőknek, hiszen egy nagyszabású rendezvény mit sem ér a közönség nélkül. Árarány értékben 2022-ben is a legkedvezőbb lehetőséget tudtuk kínálni a napijegyek és a bérletek tekintetében ahhoz képest, hogy a legnépszerűbb előadókat tudtuk elhozni Csongrádra, és a napi kínálat is igazán változatosra sikerült. Külföldi előadóink is voltak, ami még inkább emelte a zenei színvonal mértékét”- mondta el Túri – Nagy Róbert programszervező.

A nyár zenei kínálatában a hétvégi programok is nagy jelentőséggel bírtak, hiszen augusztus végéig, szinte minden hazai kiválóság fellépett a Laguna Beach színpadán. Ezeken a zenei eseményeken a meghívottak közül többen már évek óta visszatérő kedvencek.  „A vendégelőadók, nagyon szeretnek hozzánk jönni, kedvelik ezt a helyet, amely egyedülálló. Nem igazán van másik olyan hazai szabadtéri szórakozóhely, ahol nappali fürdőzési lehetőség is van, ezért is nagyon kedvelt a Körös-torok. Mindezek mellett a közönség is rendkívül hálás. Mint azt tudjuk, két év kimaradt, ezért sok olyan fiatal jött el, akik abba a korba léptek, hogy már látogathatják a szórakozóhelyeket. Számukra a Laguna Beach zenei hétvégi programjai voltak az első olyan lehetőségek, amelyek remélhetőleg az igényes előadókkal és változatos zenei kínálattal meghatározó élményekké váltak a nyár tekintetében. Örömteli, hogy ennyi kihagyás után, ami a zenei szórakoztatás szempontjából viszonylag hosszú időnek számít, a régió meghatározó klubja és helyszíne tudtunk maradni, ami természetesen nagymértékben a közönségnek is köszönhető. A meghívott zenészek mellett, nagyon jó dolog, hogy csongrádi lemezlovasaink is vannak, akiket az elmúlt időszakban nagyon megkedveltek, és nem felejtettek el a szórakozni vágyó emberek” – mondta el a szervező. Forró nyár, ezzel együtt forró hangulat volt a jellemző a bulik tekintetében a Körös-torokban.  Az őszi idő beálltával a klubszezon váltja a szabadtéri eseményeket, ahol továbbra is találkozhat a közönség a hazai kedvenceikkel.

T.G.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A DK csongrádi „biszbasszárusának” a helyesírás sem az erőssége

Szabó Viktor

Szentesen és Csongrádon is ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

Szabó Viktor

Csongrádi házakból lopott informatikai eszközöket egy csanyteleki férfi

Szabó Viktor

Két fontos programpontot mutatott be Csongrád fideszes polgármesterjelöltje

Szabó Viktor

Autóból lopott egy férfi Csongrádon, elkapták a zsaruk

Szabó Viktor

Mindszentnél vízbe engedett pontyot fogtak Csongrádon

Szabó Viktor

Árokba borult egy autó Csongrád és Szentes között

Szabó Viktor

Szentesi, csongrádi vállalkozók figyelem, fontos nap lesz a hétfő! 

Szabó Viktor

Vért adtak a csongrádi Sághy diákjai

Szabó Viktor