Csongrád Szentes

Egy nyergesvontatóval és egy másik autóval is összeütközött egy gépkocsi a Szentesi híd előtt

Egy autó áttért a másik sávba, és összeütközött a több tonna paradicsomot szállító teherautóval, majd egy másik kocsival is a 451-es főúton a Szentesi híd előtt.

Csongrád felé haladt a paradicsomot szállító teherautó, amikor a szemből érkező fehér személyautó áttért a szemközti sávba és összeütközött a nyergesvontatóval, ami ettől az útszéli árokba hajtott. A személyautó megpördült és tovább haladt, majd egy másik gépkocsival is ütközött. Információnk szerint a fehér autóban ülő férfit a mentők a helyszínen ellátták, a másik vétlen kocsiban ülő férfi, nő és egy gyermek nem sérült meg, valamint a nyergesvontató vezetőjének sem esett baja.

A teherautó rakománya több tonna paradicsom volt, ezt csak kézi erővel tudták kipakolni, majd ezután tudták kivontatni a járművet a fák közül. A kiérkező tűzoltók áramtalanítottak, a baleset miatt teljesen lezárták az érintett útszakaszt. 

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Százéves a szentesi iparszerű baromfifeldolgozás

tk_arpad

Munkatársát lopta meg egy férfi Csongrádon

tk_arpad

Halálra vertek egy férfit egy szentesi kocsmában

tk_arpad

Káposztafőző verseny Csongrádon

tk_arpad

Elképesztő hajkreációval nyert a szentesi Berkecz Lilla

cs3_admin

Kapálógépet, kerékpárt, láncfűrészt lopott egy szentesi tolvaj

tk_arpad

Árokba csúszott egy személyautó Csongrádon

tk_arpad

Kulturális örökség napjai – Nyílt napokkal és történelmi sétákkal is várják az érdeklődőket Szentesen, Szegeden és Csongrád-Csanád megyében

tk_arpad

Csallány Gábor dédunokája járt Szentesen

tk_arpad

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább