Vélemény

Moderari: CSEKA, OGPU, NKVD, KGB, FBI

Szentségtörés ezeket a szervezeteket egy felsorolásban emlegetni?

Nem. Sajnos nem, teszem hozzá. A hatalom ezeken a szervezeteken keresztül lépett, lép fel a politikai ellenségei ellen; ennek okán ezek a szervezetek kétségtelenül emlegethetők egy lapon.

A szovjet idők titkosrendőrségeinek rémtettei Magyarországon köztudomásúak, magyar megfelelőjük, az ÁVH is ezrek meggyilkolásában vett részt, és tízezrek életét tette tönkre.

Az Amerikai Egyesült Államok Szövetségi Nyomozó Irodája, az FBI múltja – ehhez képest – makulátlan.

Nem úgy a jelenük. A demokrata irányítás alatt álló kormányzat az FBI közreműködésével rajtaütést szervezett a leköszönt republikánus elnök ellen, megszállták az otthonát és házkutatást tartottak, azzal az indoklással, hogy a volt elnök vélhetően titkos iratokat tartott magánál, pedig azokat az elnöki levéltárban kellene tárolni.

A volt elnök elmondja, hogy csak olyan irat van nála, amelynek a titkosítását még elnökként ő maga oldotta fel, ezeket pedig nem kellett a levéltárba leadnia. (Titokgazdaként ezt egyébként jogszerűen megtehette, ha tényleg megtette.)

A házkutatás eredményével kapcsolatban mindenesetre nagy a csönd.

Képzeljük csak el: az Orbán kormány belügyminiszterének utasítására a Terrorelhárítási Központ kommandósai megszállják Gyurcsány Ferenc lakását, házkutatást tartanak, mert a volt miniszterelnökünk nem vitte vissza a könyvtári könyveket. Mert ez az FBI jelene innen Magyarországról nézve.

Hogy a jövőjük milyen lesz? A republikánusok revansra készülnek, szóval nem vagyok optimista.

Dzerzsinszkij,Jagoda és Berija a pokolban már most elégedetten dörzsölheti a kezét. Ami nekik nem sikerült, azt a jelenlegi amerikai kormányzati adminisztráció megoldotta: a szabad világ védelmezőjének egykor megkezdhetetlen tekintélyéből megint eltűnt egy darab.

Az Amerikai Egyesült Államok pedig ismét ott áll letolt gatyában a világ közvéleménye előtt.

Ezt személy szerint elég ijesztőnek tartom. Nem szeretem azt, amit az Amerikai Egyesült Államokat irányító politikusok ma a politikában és a gazdaságban képviselnek, de az egyre gyengülő rokonszenvem még mindig az övék.

Moderari


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor

Moderari: A magyarok győztek?

Szabó Viktor

András: Elfogyott a levegő a polgármester körül

Szabó Viktor

Moderari: A gyerek ne egyen?!

Szabó Viktor

Olvasónk: Kit mi befolyásol?

Szabó Viktor

Moderari: komoly leckét adtak abból, hogy hogyan érdemes élni

Szabó Viktor

Varga Judit: itt az ideje, hogy Brüsszel kifizesse a magyar embereknek járó forrásokat!

Szabó Viktor

Stefan Streit: A Soros fizette Háttér Társaság mindent elkövet, hogy fogást találjon a regnáló kormányon

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább