Csongrád

Slágerlistás előadók élőben a 30. KTN Fesztiválon

Minden szempontból különleges lesz az idei KTN Feszt Csongrádon. Nemcsak a közönség várja a nagyszabású rendezvényt, a szervezők is most találkoznak két év után először a közönséggel augusztus 4-6 között.

Ebben a szórakoztató ágban 1-2 év is nagy jelentőséggel bír az előadók tekintetében, hiszen számos új zenei tehetség jelenik meg a kínálatban, amire egy ekkora rendezvény esetében mindenképpen figyelni kell. Mind ezek mellett, a korosztály tekintetében, a trendek követése elengedhetetlen, de a minőség és a kínálat összehangolása egyáltalán nem egyszerű, hiszen 3 napról van szó, melyet olyan tartalommal kell megölteni, amely minden szempontból kielégíti a mai zenei igényeket. Ennek érdekében az eddig ismert 5 helyszín továbbra is megmarad, így a Nagyszínpad, a Laguna Beach Club, az Elektro-torok, a Tipsy Bar és a Nappali Beach.

A magyar trendek és a közönség igénye alapján ellátogató fellépők között, két külföldi előadó is szerepel, és természetesen nem maradhatnak ki a helyi közönség által ismert szintén helyi előadók sem. Az abszolút változatos zenei kínálat egyik fontos eleme, hogy élőben találkozhat a közönség a kedvencekkel, szinte testközelből. A több mint 50 előadó igazán ismert zenészekből áll, akik a zenei piac legkeresettebb előadói napjainkban is. A KTN 30 évre tekint vissza, amely a hely szempontjából is egyedülálló. A 700 méteres homokos part szintén egy helyszín, nem csak a strandolás, hanem a zene szempontjából is, mivel egész nap könnyed slágerek szórakoztatják a fürdőzőket, és kora esti naplementében is táncolhatnak, szórakozhatnak, akik ezt választják.

A kezdő napon, csütörtökön Majka § Curtis is fellép, akik már mondhatni visszatérő vendégek, mivel sok-sok évvel ezelőtt már voltak a Körös-torokban. A térség legnagyobb zenei fesztiválján a számos előadók között találkozhatunk majd olyan nagy nevekkel, mint Azahriah, Valmar, BSW, Krúbi, de itt lesz Bárány Attila, Katapult Dj, Szecsei, Metzker Viktória és még sokan mások, hogy csak egy pár nevet említsünk. A három nap intenzív esti programjai után a vasárnap egy levezetés, hiszen a part és a kiegészítő családi programok, folyamatosan elérhetőek lesznek. A biztonság egy ekkora fesztivál esetében meghatározó, amire a szervezők idén is kiemelt figyelmet fordítanak. A belépők esetében még mindig a lehető legkedvezőbb áron vehet részt a közönség egy olyan nagyszabású rendezvényen, ahol a zenei minőség az előadók száma a kiegészítő nappali programok és a strandolás lehetősége is a lehető legmagasabb szinten, egy helyen garantált.

A rendezvényekkel kapcsolatos bővebb információ a KTN honlapján: https://www.ktncsongrad.hu, vagy a Facebook oldalán: https://www.facebook.com/KTNCsongrad található.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

NYEREMÉNYJÁTÉK! Megnyitja kapuit a Brunnbauer Állatsimogató

Szabó Viktor

Elindult a Csongrádi konzultáció

Szabó Viktor

Égett egy személyautó Csongrádon

Szabó Viktor

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

Szabó Viktor

Újabb gyöngyszem került elő Gyurcsány csongrádi jelöltjéről

Szabó Viktor

Szúnyoggyérítés lesz Csongrádon

Szabó Viktor

A DK „biszbasszárusa” bejelentkezett „polgi jelöltnek” Csongrádon

Szabó Viktor

Leung Ting Wingtsun Kungfu iskola indul Csongrádon

Szabó Viktor

A szentesi és csongrádi pedagógusok is ismerkedhettek a mesterséges intelligenciával

Szabó Viktor