Sport

Tudjuk, hogy milyen hangulat vár ránk

Sztanyiszlav Csercseszov a Ferencváros vezetőedzője mellett Fortune Bassey állt a sajtó rendelkezésére.

Fortune Bassey

Nehéz és különleges mérkőzés lesz a holnapi mindkét fél számára. Nem vagyunk könnyű helyzetben az első mérkőzés után, de nem érzek nyomást, enélkül jöttünk ide, csak a győzelemre koncentrálunk. Én és a csapat is készen áll, hogy minden lehetőséget megragadjunk, nagy hangsúlyt fektettünk a helyzetkihasználásra az edzéseken.

Sztanyiszlav Csercseszov

Ez nem a bajnokság, ahol 33 mérkőzésünk van, hanem a Bajnokok Ligája selejtezője, nyomás ide, nyomás oda, ez hozzátartozik a focihoz, teljesítenünk kell mindenképpen. Tudjuk, hogy milyen hangulat várható holnap, a válogatottal is jártam már itt. Ahogy nálunk, úgy itt is felfokozott hangulat lesz, ez is érdekessé teszi ezt a párharcot, érdekes meccset nem lehet nézők nélkül játszani. Az első meccsre sem tekintettünk úgy, hogy könnyű lesz, hiszen a szlovák bajnok az ellenfél, sorozatban nyerték a címeket. Az előny miatt most talán a Slovan mondható a favoritnak ha csak a papírformát nézzük, de úgy gondolom, hogy megfelelő minőségű játékosaink vannak ahhoz, hogy jó mentalitással, végig koncentrálva megfordíthassuk ezt. Azt pedig az előző mérkőzésen láthattuk, hogy 5 perc kihagyás mit jelenthet. A taktikára vonatkozó kérdésre nem válaszolok, de a helyzetünk miatt mindenképpen tennünk kell majd holnap valamit a pályán. Korábban is mondtam már, hogy tisztában vagyok azzal, mi volt 30 éve és úgy tudom, hogy Budapesten szerencsére nem volt ennek semmilyen következménye, remélem, hogy holnap is mindkét tábor korrekt módon buzdítja majd a csapatát és minden normális keretek között fog zajlani a pályán és azon kívül is. Hogy megy már a szlovák bajnokság, azt nem nevezném se előnynek, se hátránynak, nekünk is van már három meccs a lábunkban. Arra is készen állunk, ha esetleg hosszabbítás vagy büntetőrúgás lenne.

Fotó: Fradi.hu- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Ötméteresek után hetedik a magyar férfi vízilabda-válogatott

Szabó Viktor

Ezüstérmes a női vízilabda-válogatott

Szabó Viktor

Döntőben a női vízilabda-válogatott

Szabó Viktor

Elődöntős és olimpiai résztvevő a női vízilabda-válogatott

Szabó Viktor

Elindult első világbajnokságára a mindszenti Ugrai Panna

Szabó Viktor

Gerendás György visszavonul, Szentesről érkezett edző váltja az FTC kispadján

Szabó Viktor

Fölényes sikerrel csoportelső és negyeddöntős a férfi vízilabda-válogatott

Szabó Viktor

Legyőzte az ausztrálokat, csoportelsőként negyeddöntős a női vízilabda-válogatott

Szabó Viktor

Drámai csatában, ötméteresekkel győzte le az olaszokat a férfi vízilabda-válogatott

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább