Vélemény

Moderari: Jóemberek!

Az EP negyvennégy képviselője, az ügyeletes Jóemberek legújabb akciójukban levelet írtak, amiben felszólították Orbán Viktort, hogy álljon a „történelem jó oldalra”.

Kifejtették, hogy a magyar kormánynak meg kell szavazni a szankciókat, mert nem szabad finanszírozni az oroszok által elkövetett háborús bűnöket. Álljon hát Ukrajna mellé, mert a „demokratikus világból” bizony csak Magyarország és az Orbán Viktor által vezetett magyar kormány nem támogatja az ukrán embereket.

Nocsak-nocsak! Kedves Európai Barátaink! Hogy van ez? Már az EP képviselők szerint is a demokratikus világhoz tartozik Orbán Viktor és Magyarország? Már nincs diktatúra, nincsen felszámolva a sajtószabadság, a jogállam, a fékek és ellensúlyok rendszere, nincs még autokrácia sem?

Milyen váratlan elismerés! Azért köszönjük.

A közöttünk helyreállt harmónia okán azért aggódva megkérdezem: levélírás előtt a profilképeteket átállítottátok? Mert az is nagyon hatásos szokott lenni. Esetleg vihetnének még néhány macit az ukrán követség elé. Az orosz tanokat is pont úgy vissza lehet vele tartani, mint a terroristákat!

A keserűséget félretéve, azért tényleg kíváncsi lennék: az esetleg nem jutott eszetekbe, hogy ha csak egy kicsivel több józansággal politizáltatok volna ott az Európai Parlamentben, a szerencsétlen ukránokat most nem ölnék halomra?

Mert ez a háború már csak következmény. A törvényes ukrán állam megdöntésének és az oroszok tudatos hergelésének a következménye, amiben könyékig benne a kezetek.

Nem levelet kellene írnotok, hanem egy ukrán katona fegyverét átvéve kiállni a frontra! Az felelősségvállalás lenne!

Ez meg csak puszta képmutatás. Persze, ebben vagytok a legjobbak.

                                                                                                                                 Moderari

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Orbán Viktor: Magyarország a béke pártján áll!

cs3_admin

Moderari: State Department

cs3_admin

Orbán Viktor: Fenntartom Magyarország jogát arra, hogy a józan ésszel szembemenő javaslatokkal szemben fellépjek

cs3_admin

Hámori Tamás: No kérem!

cs3_admin

Moderari: Vétó!

cs3_admin

Moderari: A valódi vélemény

Endre Araczki

Moderari: Importvám

cs3_admin

Csisztu Zsuzsa: Aki lerasszistázná a gyerekemet, azt azért „útbaigazítanám”…

cs3_admin

Volner János: A Nyugatot ma egy rosszindulatú, súlyosan demens vénember vezeti

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább