Kult Szentes

Kiválósági Díjat kapott a szentesi HSZC Zsoldos Ferenc Technikum tanára Mácsai Anita

A HSZC harmadik éve adja át a Kiválósági Díjat annak a közismereti és szakmai oktatónak, aki kimagasló szakmai munkájával hozzájárult az intézményében folyó magas színvonalú oktatáshoz.

A közismereti kategóriában Mácsai Anita, a HSZC Zsoldos Ferenc Technikum tanára kapta meg a Kiválósági Díjat!

Mácsai Anita 2017 szeptemberétől intézményünk oktatói testületének tagja. Kiemelkedő munkát végez évek óta a szakiskolai tanulók tehetséggondozása terén.

Tanítványai rendszeresen kiváló eredménnyel szerepeltek az OSZKTV Humán szakmacsoport országos és területi tanulmányi versenyein: a 2018/19-es tanévben Berezvai Péter országos 10. helyezést, a 2020/21-es tanévben országos 17. helyezést ért el. A 2021/22-es tanévben Baksa Richárd matematikából az országos döntő 1. helyezettje lett.

Az Implom József Helyesírási Versenyen is kiemelkedő eredményt értek el diákjai: a 2017/18- as tanévben Szűrszabó Ádám országos 5. helyezést, 2018/2019-es tanévben országos 3. helyezést, 2019/20-as tanévben megyei 2. helyezést szerzett, a 2021/22-es tanévben Pardi Vivien a regionális döntő 2. helyezettje lett.

A tanárnő munkáját kiváló módszertani kultúra, szakmai felkészültség jellemzi. Módszertani kultúrájának fejlesztése érdekében számos szakmai képzésen vett részt, hogy minél jobban tudja segíteni a hátrányos helyzetű tanulók integrált nevelését. Nemcsak részt vett a képzéseken, hanem az oktatói testület tagjainak is szervezett továbbképzést: „Hogyan bánjunk a Z generációval?” címmel.

Jelentős részt vállal a Dobbantó program működtetésében. A programhoz tartozó projektek kidolgozásában, és megvalósításában, szervezésében vezető szerepet tölt be. Jelentős szerzői tevékenységet lát el az iskolai műsorok, rendezvények szervezésében.

A város kulturális életében is részt vesz. Tanítványai többször szerepeltek a városi könyvtár rendezvényein. Ezekről a színvonalas előadásokról a helyi média is elismerően tudósított, amelyek növelték intézményünk hírnevét.

Szakterületén tevékenysége iránymutató kollegái számára.

Szakmai kategóriában Vörös Magdolna, HSZC Corvin Mátyás Technikum és Szakképző Iskola Kalmár Zsigmond Szakképző Iskola Intézményegysége tanára kapta a Kiválósági Díjat.

A kitüntetést és az oklevelet Kincses Tímea, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum főigazgatója és Hegedűs Zoltán, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum kancellárja adta át ünnepélyes keretek között.

Forrás: szentesigyors



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Árokba borult egy autó Csongrád és Szentes között

Szabó Viktor

Szentesi házból lopott egy csongrádi férfi

Szabó Viktor

BREAKING! Meghalt egy 40 év körüli nő Szentesen, vizsgálatot folytat a rendőrség! 

Szabó Viktor

Médianapot tartottak a Horváth Mihály Gimnáziumban

Szabó Viktor

Kövesse velünk élőben a Szentesi gyilkosságokról szóló könyv bemutatóját

Szabó Viktor

Ingyenes robotika szakkör indul Szentesen

Szabó Viktor

Elindult a lejáratókampány Szentesen

Szabó Viktor

Szentesi gyilkosságokat mutatnak be szerdán a könyvtárban

Szabó Viktor

Szentes mellett, Cserebökénynél bukkant fel egy fura madár

Szabó Viktor