Térség

Brutális baleset Kiskunfélegyházánál

A sofőr életét vesztette, amikor autóval beton áteresznek csapódott, ez feldobta a kocsit, ami öt méter magasan fának csapódott, majd az árokba zuhant és vezetője kiesett a járműből Kiskunfélegyházánál, az 542-es úton.

Az elkerülő szakaszon Kecskemét felé haladt az autó, amikor eddig ismeretlen okból az útról lesodródott, egy beton áteresznek csapódott, ami feldobta az autót, és mintegy öt méter magasságban egy fának ütközött, végül az árokba zuhant. Információnk szerint az autót vezető 30 év körüli férfi biztonsági öve a háta  mögött volt csak bekapcsolva, a férfi kiesett a kocsiból, és mintegy 20 méterrel arrébb az úttesten találták meg. A kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, de a helyszínen belehalt sérüléseibe. A kiérkező tűzoltók a járművet áramtalanították és a környéket átvizsgálták, mivel két gyermekülést is találtak a kocsiban. A helyszínelés idejére a rendőrség teljesen lezárta az érintett útszakaszt. A baleset pontos körülményeit még tovább vizsgálják. 

Egy szemtanú azt mondta, hogy látta a nagy sebességgel szembe jövő autót, és a sofőrnek mintha le lett volna bukva a feje. Megfordult autójával, de akkor már csak a kirepült sofőrt látta az úttest közepén.

Fotók: Donka Ferenc- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Munkácsy, a festőfejedelem musicalt mutatja be a Békéscsabai Jókai Színház

Szabó Viktor

Farkas Sándorral is tárgyalt Navracsics Tibor Szegeden

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak figyelem! Életbe lépett a „vörös kód”!

Szabó Viktor

A Szentest és Csongrádot útba ejtő Volánbuszokat is élőben követheti a telefonján

Szabó Viktor

Szentesre és Csongrádra is markáns lehűlés érkezik

Szabó Viktor

Boldog új évet, Cs3.hu Család!

Szabó Viktor

Szentesiek, csongrádiak, érdemes még ma teletankolni a verdát!

Szabó Viktor

A rendőrség meghosszabbította a razziát a Szentes, Csongrád és Kistelek környéki utakon

Szabó Viktor

Farkas Sándor: boldogság, szeretet, egymásra találás + VIDEÓ!

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább