Térség

Brutális baleset Kiskunfélegyházánál

A sofőr életét vesztette, amikor autóval beton áteresznek csapódott, ez feldobta a kocsit, ami öt méter magasan fának csapódott, majd az árokba zuhant és vezetője kiesett a járműből Kiskunfélegyházánál, az 542-es úton.

Az elkerülő szakaszon Kecskemét felé haladt az autó, amikor eddig ismeretlen okból az útról lesodródott, egy beton áteresznek csapódott, ami feldobta az autót, és mintegy öt méter magasságban egy fának ütközött, végül az árokba zuhant. Információnk szerint az autót vezető 30 év körüli férfi biztonsági öve a háta  mögött volt csak bekapcsolva, a férfi kiesett a kocsiból, és mintegy 20 méterrel arrébb az úttesten találták meg. A kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, de a helyszínen belehalt sérüléseibe. A kiérkező tűzoltók a járművet áramtalanították és a környéket átvizsgálták, mivel két gyermekülést is találtak a kocsiban. A helyszínelés idejére a rendőrség teljesen lezárta az érintett útszakaszt. A baleset pontos körülményeit még tovább vizsgálják. 

Egy szemtanú azt mondta, hogy látta a nagy sebességgel szembe jövő autót, és a sofőrnek mintha le lett volna bukva a feje. Megfordult autójával, de akkor már csak a kirepült sofőrt látta az úttest közepén.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Halálos baleset a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében

cs3_admin

Szabadnapos mentős segített Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Az autó motorja is kiszakadt, amikor kamionnal ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Teherautó borult árokba az M5-ösön

cs3_admin

Elaludt és átszakította a szalagkorlátot a 47-esen egy sofőr

cs3_admin

Ittasság miatt előállították azt a sofőrt, aki balesetet okozott a 44-es főúton

cs3_admin

Hat autó ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Motoros szenvedett balesetet Makón

cs3_admin

Egy személy életét vesztette, személyautó és kamion ütközött

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább