Térség

Brutális baleset Kiskunfélegyházánál

A sofőr életét vesztette, amikor autóval beton áteresznek csapódott, ez feldobta a kocsit, ami öt méter magasan fának csapódott, majd az árokba zuhant és vezetője kiesett a járműből Kiskunfélegyházánál, az 542-es úton.

Az elkerülő szakaszon Kecskemét felé haladt az autó, amikor eddig ismeretlen okból az útról lesodródott, egy beton áteresznek csapódott, ami feldobta az autót, és mintegy öt méter magasságban egy fának ütközött, végül az árokba zuhant. Információnk szerint az autót vezető 30 év körüli férfi biztonsági öve a háta  mögött volt csak bekapcsolva, a férfi kiesett a kocsiból, és mintegy 20 méterrel arrébb az úttesten találták meg. A kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, de a helyszínen belehalt sérüléseibe. A kiérkező tűzoltók a járművet áramtalanították és a környéket átvizsgálták, mivel két gyermekülést is találtak a kocsiban. A helyszínelés idejére a rendőrség teljesen lezárta az érintett útszakaszt. A baleset pontos körülményeit még tovább vizsgálják. 

Egy szemtanú azt mondta, hogy látta a nagy sebességgel szembe jövő autót, és a sofőrnek mintha le lett volna bukva a feje. Megfordult autójával, de akkor már csak a kirepült sofőrt látta az úttest közepén.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Aláírásgyűjtést indított a hódmezővásárhelyi földadó ellen a Magosz és a NAK

tk_arpad

Vontatmányba rohant egy személyautó Vásárhelyen

cs3_admin

Személyautóra borult egy kamion rakománya a 47- esen

cs3_admin

18 migránst fogtak el az M5-ös autópályán, de a sofőr elmenekült

cs3_admin

Személyautó borult fel Vásárhelyen

cs3_admin

Vasárnap gyulladt fel az első adventi gyertya fénye – térségünk adventi programjai

cs3_admin

Gyalogost ütöttek el Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Kivilágítatlan kerékpáros nem adott elsőbbséget Vásárhelyen

cs3_admin

Lamborghini típusú sportautó hajtott egy kisteherautóba az M5-ösön

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább