Térség

Brutális baleset Kiskunfélegyházánál

A sofőr életét vesztette, amikor autóval beton áteresznek csapódott, ez feldobta a kocsit, ami öt méter magasan fának csapódott, majd az árokba zuhant és vezetője kiesett a járműből Kiskunfélegyházánál, az 542-es úton.

Az elkerülő szakaszon Kecskemét felé haladt az autó, amikor eddig ismeretlen okból az útról lesodródott, egy beton áteresznek csapódott, ami feldobta az autót, és mintegy öt méter magasságban egy fának ütközött, végül az árokba zuhant. Információnk szerint az autót vezető 30 év körüli férfi biztonsági öve a háta  mögött volt csak bekapcsolva, a férfi kiesett a kocsiból, és mintegy 20 méterrel arrébb az úttesten találták meg. A kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, de a helyszínen belehalt sérüléseibe. A kiérkező tűzoltók a járművet áramtalanították és a környéket átvizsgálták, mivel két gyermekülést is találtak a kocsiban. A helyszínelés idejére a rendőrség teljesen lezárta az érintett útszakaszt. A baleset pontos körülményeit még tovább vizsgálják. 

Egy szemtanú azt mondta, hogy látta a nagy sebességgel szembe jövő autót, és a sofőrnek mintha le lett volna bukva a feje. Megfordult autójával, de akkor már csak a kirepült sofőrt látta az úttest közepén.

Fotók: Donka Ferenc


- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Vasárnap könnyen leéghetünk Csongrád és Szentes környékén

Szabó Viktor

Jó hír a Szentes és Csongrád környéki vásárlóknak – ma kezdődik a kötelező akciózás a boltokban

Szabó Viktor

A trianoni békeszerződés aláírására emlékeznek – Csongrádon forgalomkorlátozás is lesz

Szabó Viktor

Elballagtak a Szentes – Csongrád térség óvodásai

Szabó Viktor

Farkas Sándor: Köszönöm!

Szabó Viktor

Még drágábban tankolhatnak a csongrádi + szentesi autósok

Szabó Viktor

Cs3.hu Család! Segítsünk megtalálni az eltűnt vásárhelyi srácot!

Szabó Viktor

Kiderült, miért szeretnek a szúnyogok egyes szentesieket és csongrádiakat jobban, mint másokat

Szabó Viktor

Csongrádon és Szentesen is emelkedik az üzemanyagok ára

Szabó Viktor

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább