Baks

Késsel és husángokkal esett egymásnak 25 ember Bakson

A kisteleki rendőrök befejezték az ügynek a vizsgálatát azzal a 11 gyanúsítottal szemben, akik egymást megkéselték és husángokkal ütötték Baks központjában.

A rendőrségre 2021. május 4-én este érkezett bejelentés, hogy a Fő utcán ismeretlenek késsel és botokkal bántalmazzák egymást.     

A helyszínre kiérkező egyenruhások mintegy 25 főből álló felbőszült és felfegyverkezett tömeget találtak, akik korábbi sérelmeiket akarták így megtorolni.

Az elvégzett adatgyűjtések és a tanúkihallgatások eredményeként a rendőrök megállapították, hogy a bűncselekményt két rivális családnak tagjai követték el.

A nyomozóknak az eljárás során 11 feltételezett elkövetőt sikerült azonosítani, akiket gyanúsítottként kihallgattak és kettőt őrizetbe vettek.

Ellenük garázdaság és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály munkatársai a nyomozást befejezték, az iratokat vádemelési javaslattal megküldték az ügyészség részére.

police.hu

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Jó ütemben halad a bérlakások építése Bakson

cs3_admin

Eszem-iszom, dínom-dánom a baksi töpörtyű fesztiválon

cs3_admin

Visszament a helyszínre

cs3_admin

Szervezett oltási nap Bakson

cs3_admin

Felavatták a Levelényi utat

cs3_admin

Átadták a felújított iskolai konyhát Bakson

cs3_admin

Fejlesztik a műfüves pálya környékét Bakson

cs3_admin

Új parkolók épülnek Bakson

cs3_admin

Az Év Polgárőr Pedagógusa lett a baksi alpolgármester

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább