Vélemény

Kötter Tamás: Ez nem az én városom!

„»A hatalom népé! A város mindenkié!« Szép kommunista jelszavakkal jött vissza a Demszky korszak Karacsony Gergely »főbogármester« (Szántai Zsoltnak köszönhetjük ezt a találó elnevezést) regnálásával.

Ez 2022. május 21-én a székesfőváros egyik központi tere a Deák tér. Kosz, mocsok, szemét és részeg hajléktalanok gondoskodnak róla, hogy azok a polgárok akik adót fizetnek, betartják a jogszabályokat, nem szemetelnek, nem piszkitanak maguk alá egy büdös pillanatra se használhassák az adóforintjukból megépített és fenntartott dolgokat.

Igaz cserébe ugyanezek az alakok egy kis mexikói hangulatot csempésznek a helybe, amikor esténként kutyaviadalokkal szórakoztatják az arra tévedőket, amit a szerencsés kevesek a Ritz-Carlton valamelyik lakosztályából nézhetnek végig.

Öröm az ürömben, hogy ‘24-ben elküldhetjük Karácsonyt, aki azután végre addig és annyit aludhat, amennyit csak akar, mi pedig nekiláthatunk dolgozni!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Orbán Viktor: Magyarország a béke pártján áll!

cs3_admin

Moderari: State Department

cs3_admin

Orbán Viktor: Fenntartom Magyarország jogát arra, hogy a józan ésszel szembemenő javaslatokkal szemben fellépjek

cs3_admin

Moderari: Jóemberek!

cs3_admin

Hámori Tamás: No kérem!

cs3_admin

Moderari: Vétó!

cs3_admin

Moderari: A valódi vélemény

Endre Araczki

Moderari: Importvám

cs3_admin

Csisztu Zsuzsa: Aki lerasszistázná a gyerekemet, azt azért „útbaigazítanám”…

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább