Vélemény

Hámori Tamás: Gyurcsány a pofátlanság világbajnoka

“Most már állandóan “a törvénytelen kormány” a szövege.
Bezzeg 2006-ban, amikor ők TÉNYLEG hazudozva, csalva, mindenkit átverve nyertek, az rendben volt. Az a kormány nem volt törvénytelen. Naná.
Ráadásul nyíltan el is mondják, eszük ágában nincs a parlamentben bármilyen munkát végezni, vagy akár csak rendszeresen megjelenni a munkahelyükön. Nekik egy dolog fontos, a pénz. Az előző ciklushoz képest kevesebben vannak, viszont fél milliárd forinttal több pénzért szándékoznak semmit csinálni.
Azt gondolom, sok millióan értenénk egyet egy olyan módosítással, amely nem a frakciók száma, hanem a közös listán indult képviselők létszáma szerint adná a pénzt. Aztán osszák el egymás közt ahogy akarják. És természetesen az a képviselő, aki valós ok nélkül nem vesz részt az üléseken, ne kapjon egy árva petákot sem!
Nyilván egyetlen képviselőt sem azért küldött a parlamentbe a szavazótábora, hogy a semmiért kapjon sok pénzt. Tessék őket az országgyűlésben reprezentálni! Tessék szépen ott lenni a vitákon, tessék szépen megnyomni a gombot! Ha a “nem” gombot, akkor azt. Vagy pedig tessék visszaadni a mandátumot, és máshol keresni a megélhetéshez szükséges anyagiakat.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Orbán Viktor: Magyarország a béke pártján áll!

cs3_admin

Moderari: State Department

cs3_admin

Orbán Viktor: Fenntartom Magyarország jogát arra, hogy a józan ésszel szembemenő javaslatokkal szemben fellépjek

cs3_admin

Moderari: Jóemberek!

cs3_admin

Hámori Tamás: No kérem!

cs3_admin

Moderari: Vétó!

cs3_admin

Moderari: A valódi vélemény

Endre Araczki

Moderari: Importvám

cs3_admin

Csisztu Zsuzsa: Aki lerasszistázná a gyerekemet, azt azért „útbaigazítanám”…

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább