Vélemény

Kötter Tamás:Márki-Zay Péter legújabb kispajtásai, a régi/új kommunista klánok tagjai

„Van akinek gumibotot van akinek meg gyárat, üzemet, bankot, villát adott a késő Kádár- korszak.

A magukra csak »tisztákként« hivatkozó Márki-Zay Péter vezette ellenzék prominens figurái az Apró-Dobrev, Donáth, Fekete-Győr és a többi baloldalon szorgoskodó kommunista klán leszármazottai a történelem rossz oldalán álltak. Akkor is és most is.

Ezek a politikai maffiacsaládok »Az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésében vállalt szereplésükkel jutottak családilag politikai befolyáshoz, a Kádár-rendszer kiszolgálóiként pedig vagyonhoz. A legerősebb ellenzéki párt vezetője ráadásképp miniszterelnökként zokszó nélkül verette pépesre saját polgárait 2006-ban.« (Máthé Zsuzsa)

Habár Dobrev Klára, Donáth Anna, Fekete-Győr András és a többiek korúknál fogva tevékenyen nem vettek részt az ‘56-os forradalom leverésében, a kádári diktatúra kiépítésében, de mégis joggal tesszük szóvá származásukat, hiszem ebben a miliőbe születtek, itt szerezték első tapasztalataikat a világról, alakult ki világképük és ami a legfontosabb gazdasági és politikai karrierjüket (ezeket folyamatosan, az adott helyzethez igazítva át-és átkonvertálták) az itt megszerzett elvtársi kapcsolati hálóra alapozva egyengették.

Hát ezek most Márki-Zay Péter legújabb kispajtásai, a régi/új kommunista klánok tagjai.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Hámori Tamás: Gyurcsány a pofátlanság világbajnoka

cs3_admin

Moderari: A „Szankciók”-ról

cs3_admin

Pilhál György: Űr marad utána

cs3_admin

Hámori Tamás: A DK nem változik

cs3_admin

Constantinovits Milán: Most sem kap könnyű küldetést az Orbán-kormány

cs3_admin

Moderari: Keresztények vagyunk ….

cs3_admin

Moderari: Nekünk így, nekik úgy

cs3_admin

Moderari: Elkezdődött …

cs3_admin

Moderari: Maradjon csak gyerek az a gyerek!

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább