Gazdaság

Igazi színpaletta jellemzi a 2022-es tavaszi divat trendet

Fashion

A 70-es években nem volt kötöttség a színek és a formák terén. Azóta a trendek évről évre változnak és minden időszak újabb lehetőségeket kínál a divatot követők számára.

A 2021-es év a divatban egy úgynevezett retró stílusirányzatot adott, a színekben és a bőszáru fazonokban egyaránt. A narancssárga az egyik vezető szín volt, ami az idei évben is hódít. A 2022-ben egyes szakértők szerint a tavasz igazi harsány és változatos színvilággal robban be a divat világába, ami sokkal extravagánsabb és merészebb lesz, mint tavaly.  A New York-i divathét már javában tart, így a tavaszi trendek ennek megfelelően alakulnak. A pink élénk árnyalata lesz az egyik vezető szín, emellett a kék, a citromsárga, a zöld különféle árnyalatai, és a lila sem maradhat ki, amely Orchid Bloom színtónussal hódít majd.

A natúr finom árnyalatú színvilága is megjelenik a kollekcióban, amelyek közül a nude és a barna illetve egy-egy árnyalatuk lesz a leginkább jellemző. A narancs szintén elmaradhatatlan lesz, mint kiegészítő szín, amely jól társítható a kék pasztell árnyalatával és a pinkkel egyaránt. Ha a barna színeket részesítjük előnyben, ahhoz is kiválóan illik majd az idei év irányzatai szerint a narancs, akár kiegészítőként akár felsőruházatként. Egyes elemzők szerint, a bőszárú nadrág is újra a fénykorát éli, akár magasított derékkal, vagy egyedi formavilággal lesz majd viselhető. Az említett élénk színek és minták a változatosságra és merészségre ösztönöznek, Az áttetsző anyagok is hódítanak majd a melegebb időszakokban, de mivel éppen a báli szezon időszakában vagyunk, az erőteljes színek mellett a fekete is kifogyhatatlan kombinációban jelenik meg az alkalmi viseletek terén. A ruhadarabokat, leginkább a könnyedség, a praktikus kényelmes viselhetőség jellemzi, így a kiegészítők terén ismét megjelennek a nagyobb táskák, amelyekbe jócskán lehet majd pakolni, és a hétköznapi használatban igen praktikusak lehetnek. A csillogó anyagok is nagyon felkapottak voltak az elmúlt években, ami nem tűnik el, továbbra is jellemző lesz, nem csak az alkalmi, hanem a hétköznapi öltözködés terén is.

A nyári kollekció bizonyára tartogat még meglepetéseket a divat szerelmeseinek, de addig bátran elő a színekkel, a vidámsággal, a harsány tónusokkal, változatos mintákkal, hiszen a színek és formák, kombinációja idén mindent felülmúló teret kap.

TG, fotó:EE



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Nagy győzelem: megkezdődött az uniós források folyósítása Magyarországnak

Szabó Viktor

Nagy Márton: brutálisan hatékonyak a kormányzati intézkedések, a kormány már októberre egy számjegyűre csökkentheti a szankciós inflációt

Szabó Viktor

A régióban elsőként Magyarországon nyitott a Shell LNG-töltőállomást

cs3_admin

Belarusz és Magyarország a nehézségek ellenére dolgozik az együttműködés fejlesztésén

cs3_admin

5 milliárd forintért vásárolnak vetőmagot a kiskertekbe

cs3_admin

Húsvét – Szombattól várhatók a legforgalmasabb napok az üzletekben

cs3_admin

Már nem lassítja az értékesítést a csiphiány

cs3_admin

A magyar gazdaság egyik húzóágazata lehet az IKT-szektor

Pászti Dániel

Kivonul Magyarországról a Jófogás és a Használtautó.hu tulajdonosa

Pászti Dániel