Gazdaság

Igazi színpaletta jellemzi a 2022-es tavaszi divat trendet

Fashion

A 70-es években nem volt kötöttség a színek és a formák terén. Azóta a trendek évről évre változnak és minden időszak újabb lehetőségeket kínál a divatot követők számára.

A 2021-es év a divatban egy úgynevezett retró stílusirányzatot adott, a színekben és a bőszáru fazonokban egyaránt. A narancssárga az egyik vezető szín volt, ami az idei évben is hódít. A 2022-ben egyes szakértők szerint a tavasz igazi harsány és változatos színvilággal robban be a divat világába, ami sokkal extravagánsabb és merészebb lesz, mint tavaly.  A New York-i divathét már javában tart, így a tavaszi trendek ennek megfelelően alakulnak. A pink élénk árnyalata lesz az egyik vezető szín, emellett a kék, a citromsárga, a zöld különféle árnyalatai, és a lila sem maradhat ki, amely Orchid Bloom színtónussal hódít majd.

A natúr finom árnyalatú színvilága is megjelenik a kollekcióban, amelyek közül a nude és a barna illetve egy-egy árnyalatuk lesz a leginkább jellemző. A narancs szintén elmaradhatatlan lesz, mint kiegészítő szín, amely jól társítható a kék pasztell árnyalatával és a pinkkel egyaránt. Ha a barna színeket részesítjük előnyben, ahhoz is kiválóan illik majd az idei év irányzatai szerint a narancs, akár kiegészítőként akár felsőruházatként. Egyes elemzők szerint, a bőszárú nadrág is újra a fénykorát éli, akár magasított derékkal, vagy egyedi formavilággal lesz majd viselhető. Az említett élénk színek és minták a változatosságra és merészségre ösztönöznek, Az áttetsző anyagok is hódítanak majd a melegebb időszakokban, de mivel éppen a báli szezon időszakában vagyunk, az erőteljes színek mellett a fekete is kifogyhatatlan kombinációban jelenik meg az alkalmi viseletek terén. A ruhadarabokat, leginkább a könnyedség, a praktikus kényelmes viselhetőség jellemzi, így a kiegészítők terén ismét megjelennek a nagyobb táskák, amelyekbe jócskán lehet majd pakolni, és a hétköznapi használatban igen praktikusak lehetnek. A csillogó anyagok is nagyon felkapottak voltak az elmúlt években, ami nem tűnik el, továbbra is jellemző lesz, nem csak az alkalmi, hanem a hétköznapi öltözködés terén is.

A nyári kollekció bizonyára tartogat még meglepetéseket a divat szerelmeseinek, de addig bátran elő a színekkel, a vidámsággal, a harsány tónusokkal, változatos mintákkal, hiszen a színek és formák, kombinációja idén mindent felülmúló teret kap.

TG, fotó:EE

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Meghosszabbította az agrártárca a tanyafejlesztési pályázatot

cs3_admin

Megvan a fejlődési potenciál a szójaágazatban

cs3_admin

A borászati ágazat munkáját segítő új intézkedéscsomag született

cs3_admin

Ezután is szabályozott keretek között fog zajlani a fakitermelés

cs3_admin

A sikeres mezőgazdaság jövője a digitalizáció és a robotizáció

cs3_admin

Nagy István: A gazdák az aszályban is számíthatnak a kormányra

cs3_admin

Magyarország a 22. a digitális fejlettséget mérő uniós index szerint

cs3_admin

44 százalékkal csökkent a műtrágya-értékesítés Magyarországon

cs3_admin

Euróban és dollárban is fizethetnek adót a cégek

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább