Térség

11 illegális migránsra bukkantak a rendőrök egy erdőben

Egy felborult, üres kisbuszt találtak Kiskunmajsánál. Az erdőben 11 illegális migránsra bukkantak a rendőrök, akik közül többen megsérültek. Az embercsempész felkutatása folyamatban van.

Lakossági bejelentés érkezett ma reggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságra, miszerint egy felborult kisbuszra bukkantak Kiskunmajsa külterületénél. A kiérkező járőrök nem találták a járműben sem a sofőrt, sem utasokat, ezért azok keresésébe kezdtek. A kutatásban a Készenléti Rendőrség helikopterét is bevetették, melynek eredményeként 11 – magát szír állampolgárnak valló – illegális migránst találtak az erdőben az egyenruhások. A határsértők közül többen megsérültek. Az embercsempészt jelenleg is keresik a rendőrök.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya ismeretlen személlyel szemben indít eljárást embercsempészés bűntett miatt. Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Egymást lövik a migránsok a magyar határ közelében

cs3_admin

Halálos baleset a 47-es számú főúton, Hódmezővásárhely közelében

cs3_admin

Szabadnapos mentős segített Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Az autó motorja is kiszakadt, amikor kamionnal ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Teherautó borult árokba az M5-ösön

cs3_admin

Elaludt és átszakította a szalagkorlátot a 47-esen egy sofőr

cs3_admin

Ittasság miatt előállították azt a sofőrt, aki balesetet okozott a 44-es főúton

cs3_admin

Hat autó ütközött az M5-ösön

cs3_admin

Motoros szenvedett balesetet Makón

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább