Térség

11 illegális migránsra bukkantak a rendőrök egy erdőben

Egy felborult, üres kisbuszt találtak Kiskunmajsánál. Az erdőben 11 illegális migránsra bukkantak a rendőrök, akik közül többen megsérültek. Az embercsempész felkutatása folyamatban van.

Lakossági bejelentés érkezett ma reggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságra, miszerint egy felborult kisbuszra bukkantak Kiskunmajsa külterületénél. A kiérkező járőrök nem találták a járműben sem a sofőrt, sem utasokat, ezért azok keresésébe kezdtek. A kutatásban a Készenléti Rendőrség helikopterét is bevetették, melynek eredményeként 11 – magát szír állampolgárnak valló – illegális migránst találtak az erdőben az egyenruhások. A határsértők közül többen megsérültek. Az embercsempészt jelenleg is keresik a rendőrök.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya ismeretlen személlyel szemben indít eljárást embercsempészés bűntett miatt. Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Vontatmányba rohant egy személyautó Vásárhelyen

cs3_admin

Személyautóra borult egy kamion rakománya a 47- esen

cs3_admin

18 migránst fogtak el az M5-ös autópályán, de a sofőr elmenekült

cs3_admin

Személyautó borult fel Vásárhelyen

cs3_admin

Vasárnap gyulladt fel az első adventi gyertya fénye – térségünk adventi programjai

cs3_admin

Gyalogost ütöttek el Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Kivilágítatlan kerékpáros nem adott elsőbbséget Vásárhelyen

cs3_admin

Lamborghini típusú sportautó hajtott egy kisteherautóba az M5-ösön

cs3_admin

Közmeghallgatás Csongrádon

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább